Berrak Tüzünataç Kurşun dizisinde Engin Altan ve Burçin Terzioğlu ile rol alacak!

Ekranların başarılı ve güzel oyuncusu bomba dizi ile anlaştı.

Merve Mutlu
29 Ağustos 2019 - 15:40
Yeni Bölüm

Hem güzelliği hem de başarısı ile adından söz ettiren ve en son Gazeteci kimliği ile rol aldığı Fİ dizisindeki performansı ile unutulmazlar arasına giren Berrak Tüzünataç, yeni sezonda yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

19-08/29/tuzun.jpg

En son Dip dizisinde Ekin karakterine hayat veren ve uzun zamandır televizyonda büyük bir projede yer almayan başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç'ın yeni adresi; Burçin Terzioğlu ve Engin Altan Düzyatan'ın başrollerini paylaşacağı, Bora Akkaş, Sarp Akkaya ve Engin Şenkan gibi isimleri de bir araya getiren, bir dönem dizisi olan ve Fox ekranlarında yayınlanacak olan Kurşun dizisi ile anlaştı. 

19-08/29/berrak.jpg

1970'li yıllarda Türkiye'yi kasıp kavuran bir savcı olan Marlon Kemal’in hayat hikayesini konu alacak olan dizide, Orhan adında bir Cumhuriyet Savcısının Leyla adında bir kıza aşık olması ve ülkenin dönemsel şartları ve zorlukları gözler önüne serilecek. 

Engin Altan'ın Orhan karakterini canlandıracağı dizide diğer oyuncuların hangi karakterlere hayat vereceği ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin