Avlu'nun Özlem gardiyanı Onuryay Evrentan diziden ayrılıyor!

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun kadrosunda bir ayrılık daha yaşanıyor!

Merve Mutlu
15 Nisan 2019 - 11:55
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar (Deniz), Ceren Moray (Azra) ve Nursel Köse'nin (Kudret) yer aldığı, Star tv'nin perşembe akşamlarında yayınlanan dizisi Avlu'nun kadrosudan Kenan Ece'den sonra Onuryay Evrentan da ayrılıyor. 

19-04/15/onuryay.png

Sevilen dizide Murat karakterini canlandıran Kenan Ece'nin Avlu'dan ayrılacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de gardiyan Özlem Balaban'ı canlandıran oyuncu Onuryay Evrentan dizinin kadrosuna veda etmeye hazırlanıyor. 

Kenan Ece ve Nurhak Mine Söz'ün ardından bir oyuncunun daha veda edeceği ortaya çıktı. Şafak Bal ile Hülya Gezer'in yönettiği dizide Özlem Balaban karakterine hayat veren Onuryay Evrentan, sevilen dizinin 40. bölümünden itibaren projede yer almayacak. 

Özellikle son dönemlerde Zerrin müdürün etkisinde kalan ve annesinin ölümünden sorumlu olduğunun Zerrin tarafından bilinmesi ile üstü kapalı şekilde şantaja maruz kalan Özlem karakterinin diziden nasıl ayrılacağı ise henüz bilinmiyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin