Ay Yapım Ozan Güven'in Babil dizisindeki akıbeti hakkında açıklama yaparak yolları ayırdı!

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ozan Güven hakkında kesin karar verildi.

Merve Mutlu
14 Ağustos 2020 - 17:00
Magazin

Star Tv ekranlarında yayınlanan Babil dizisinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu gibi isimlerle başrolü paylaşan Ozan Güven, eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı haberleri ile gündemde uzun süre kaldı. Hakkında dava açılan Güven'in Babil dizisine devam edip etmeyeceği merak konusuydu ve cevabı yapım şirketi verdi. 

20-08/14/ozan-guven.png

Hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medyada hem ünlüler hem de izleyici sınıfındaki insanlar kadına yönelik şiddete ilişkin ortak çağrıda bulunulan Ozan Güven, senaristlerin de birleşerek bildiri yayınlaması ile tepkilerin odağı haline geldi. Bu gelişmelerin ardından gözler yapım şirketine çevrildi ve Ay Yapım kararını verdi. 

Babil dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven, hakkında yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı almıştır. Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımızı ve işbirliğimizi karşılıklı olarak sonlandırmış olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız.

20-08/14/ay-yapim.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin