Mustafa Avkıran Çukur dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Merakla beklenen dizinin yeni sezonunda sürpriz bir isim daha kadroda.

Merve Mutlu
14 Ağustos 2020 - 16:42
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanan ve bir fenomen haline gelen Çukur dizisinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'i başrolde bir araya getiren dizi sürpriz isimlerle yeni sezonda ekranlarda olacak. 

20-08/14/ukur-1597411782.jpg

Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri son sezonda kadrosuna dahil eden diziye en son İrem Sak'ın dahil olacağı ve Arık Böke Erdenet'in kuzeni Selen karakterini canlandıracağı açıklanmıştı. Yeni sezon çekimleri başlayan ve heyecanla beklenen projeye yeni bir isim daha dahil oldu. 

Mustafa Avkıran Çukur dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-08/14/mustafa-avkiran.jpg

Ateşten Günler, Ayaşlı ve Kiracıları, Zontellektüel Abdullah, Yılan Hikayesi, Kurşun Kalem, Kınalı Kar, Kayıt Dışı, Kuzey Güney, Filinta, Yeni Gelin ve Azize gibi dizi projelerinde başarıyla rol alan usta oyuncu Mustafa Avkıran, Çağatay ve Arık Böke Erdenet’in babası Cengiz Erdenet karakteriyle Çukur'un nefes kesen hikayesine dahil olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin