Çukur'un Azer'i Cihangir Ceyhan diziden ayrılıyor mu?

Ekranların fenomen dizisi Çukur'da kafa karıştıran bir gelişme yaşandı.

Merve Mutlu
14 Ağustos 2020 - 16:25
Gündem

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren ve Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri de kadrosuna dahil ederek kadrosunu güçlendiren ekranların fenomen dizisi Çukur'un yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. 

20-08/14/ukur.jpg

Show TV ekranlarında yayınlanan ve büyük ses getiren dizi, diğer diziler gibi koronavirüs salgını nedeniyle ani bir sezon finali ile ekranlara veda etmişti. Eylül ayında yeniden ekranlarda olacak olan dizinin kadrosuna Arık Böke Erdenet’in (Barış Arduç) kuzeni Seren karakteriyle İrem Sak'ın dahil olduğu haberi büyük heyecan yaratırken kadroda bir de ayrılık olacağı iddiası gündeme geldi.

Çukur'un Azer'i Cihangir Ceyhan diziden ayrılıyor mu?

20-08/14/ukur-azer.jpg

Çukur dizisine bu sezon da devam edeceği öğrenilen başarılı ve yakışıklı oyuncu Cihangir Ceyhan'la ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. Başarılı oyuncunun Ay Yapım'ın "Alevlerin Ardından" adlı yeni dizisinden de teklif aldığı konuşuluyor. Ceyhan'ın Çukur'dan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin