Derya Baykal kızı Ferhan Şensoy ile birlikte Menajerimi Ara dizisinde!

Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
14 Ağustos 2020 - 16:20
Gündem

Dünyaca ünlü bir yapım olan Call My Agent dizisinin Ay Yapım tarafından hazırlanan Türkiye uyarlaması Menajerimi Ara'nın hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Star Tv'de yayınlanacak olan yeni dizi ana kadrosunun dışında konuk oyuncuları ile de adından söz ettirmeyi başardı.

20-08/14/menajer.jpg

Başarılı ve sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimlerin yer alacağı diziye; Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır ve Çağatay Ulusoy gibi isimler de konuk olarak katılacaklar. 

Derya Baykal ve kızı Ferhan Şensoy Menajerimi Ara dizisinde!

20-08/14/ferhan.jpg

Bir menajerlik şirketini merkeze alan ve eğlence dünyasının perde arkasını gözler önüne sermeye hazırlanıyor. Kadrosundaki isimlerle ses getiren projenin yeni konuk oyuncuları da Derya Baykal ve kızı Ferhan Şensoy oldu. Ünlü anne kız da diğer oyuncular gibi kendi kimlikleri ile konuk olacaklar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin