Melis Sabah Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin kadrosunda!

Sevilen dizi Kuzey Yıldızı'na yeni isimler katılıyor.

Merve Mutlu
14 Ağustos 2020 - 15:10
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanan ve 20 yıl önce başlayan ve yarım kalan aşk hikayelerini tamamlamaya çalışan iki inatçı aşığın hikayesini Karadeniz'in hırçın suları arasında izleyicilere aktaran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni sezon hazırlıkları başladı.

20-08/14/kuzey-yildizi.jpg

Başrollerinde Kuzey karakteri ile İsmail Demirci ve Yıldız karakteri ile Aslıhan Güner'in yer aldığı ve Zeynep Koltuk, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Burak Can gibi başarılı ve sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren dizi, yeni sezonda yeni isimleri de kadrosunda ağırlamaya hazırlanıyor. 

Melis Sabah Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Bahar'ı oldu!

20-08/14/melis-sabah-kim.jpg

Süreç Film imzası ile hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Ersoy Güler'in oturduğu sevilen dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15 Ağustos'ta sete çıkacak. Yeni sezonunda da izleyicilere eğlence ve aşk dolu anlar yaşatmaya hazırlanan dizinin kadrosuna Bahar karakteri ile Melis Sabah katıldı. Melis Sabah dizide Yıldız'ın işe başladığı restorantın sahibinin kızını canlandıracak. Diziye bir de erkek oyuncunun katılacağı öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin