Gözde Seda Altuner, Berrin Keklikler ve Nazlı Bulum, Sadakatsiz dizisinin kadrosunda!

Cansu Dere'nin başrolde olduğu Sadakatsiz dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

Merve Mutlu
14 Ağustos 2020 - 17:11
Gündem

Dünyaca ünlü yabancı yapım olan Doctor Foster'ın Medyapım tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan yerli uyarlaması Sadakatsiz'in hazırlıkları devam ediyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerde olacağı yeni dizinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

20-08/14/sadakatsiz.png

Kemal Hamamcıoğlu'nun senaryosunu yazdığı ve Neslihan Yeşilyurt'un ise yöneteceği Sadakatsiz dizisi duyurulduğundan beri büyük bir heyecan yarattı. Başarılı isimleri başrolde bir araya getiren dizisinin kadrosuna son katılan isimler; Burak Sergen, Eren Vurdem, Özge Özder ve Tarık Emir Tekin olmuştu. Eylül ayına yetişmesi planlanan diziye yeni isimler damgasını vurdu.

Gözde Seda Altuner, Berrin Keklikler ve Nazlı Bulum, Sadakatsiz dizisinin kadrosunda!

20-08/14/sadakatsiz-dizisi.jpg

Kadrosundaki isimlerle şimdiden büyük ses getiren dev projeye katılan yeni isimler Gözde Seda Altuner, Berrin Keklikler ve Nazlı Bulum oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin