Aydan Koptur Tövbeler Olsun dizisinin kadrosunda!

TRT'nin sevilen dizisine yeni oyuncu dahil oldu.

Merve Mutlu
01 Eylül 2020 - 14:57
Gündem

Yapımcılığını Mustafa Fener'in üstlendiği,senaryosu ise Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan'ın yazdığı TRT1'in yeni dizisi Tövbeler Olsun dizisi izleyicilere kendisini sevdirmeyi başardı. Yeni dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

20-09/01/tovbeler-olsun.png

Pazar akşamları saatler 20.00'ı gösterdiğinde TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizi; Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın yanı sıra oyuncu kadrosunda: Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek,  Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getirdi.

Aydan Koptur Tövbeler Olsun dizisinin kadrosunda!

20-09/01/aydan.jpg

Başarılı ama çok pinti bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding'in sahibi Namzet Horanta'nın, cimrilikten eli açıklığa giden büyük değişimi ve bu değişimin eşi Latife, kızı Nazmiye ve oğulları Sinan ile Buğra'yı etkilemesi ile değişimin ardından eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayatlarının kesişmesini konu alan Tövbeler Olsun dizisinin kadrosuna katılan yeni isim Aydan Koptur oldu. Koptur 5. bölümden itibaren dizide Sena karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin