Ayşen Gruda Bizim Hikaye kadrosuna Yedi Bela Aysel karakteri ile dahil oldu!

Fox Tv'nin sevilen dizisi 3 Mayıs 2018 tarihinde yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yayınlanacak olan yeni bölümde bizleri usta bir isim karşılayacak! Yedi Bela Aysel karakteri ile Ayşen Gruda'nın oyuncu kadrosuna dahil olduğu Bizim Hikaye hakkındaki gelişmeler haberimizde...

Nurşah
02 Mayıs 2018 - 13:31
Yeni Bölüm

Dram - komedi türündeki sevilen dizi Bizim Hikaye'nin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluşturuldu. Yayınlanan fragmanda dikkatlerimizi yeni bir oyuncu çekti. Son olarak Beş Kardeş isimli televizyon dizisinde kendisini gördüğümüz Ayşen Gruda, Bizim Hikaye'deki Yedi Bela Aysel karakteri ile karşımıza çıkacak!

18-05/02/bizim-hikaye-yedi-bela-aysel.jpg

Bizim Hikaye Yedi Bela Aysel karakteri hakkında

Bizim Hikaye yeni bölümü yarın akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıkacak. Usta oyuncu, sevilen dizide Yedi Bela Aysel isimli karakter ile herkesin çekindiği bir kadını canlandıracak. 32. bölüm itibariyle göreceğimiz bu karakter uzun bir süre kendisine yer edinecek gibi görünüyor.

Ayşen Gruda kimdir?

30 Ekim 1945 doğumlu usta oyuncunun tam adı Ayşen Gruda Erman'dır. Komedi yeteneği, çocuk yaşta Yeşilköy'deki evlerinde Ermeni komşularının taklidini yaparken ailesi tarafından keşfedildi. Kardeşi Ayben Erman ve Ayten Erman da kendisi gibi oyuncu olacaktı. Televizyon için yaptığı skeçlerden birinde canlandırdığı "Domates Güzeli Nahide Şerbet" karakterinden sonra lakabı "Domates Güzeli" olarak kaldı.

Ayşen Gruda, "Mum Söndü", "Deve Kuşu Kabare", "Hababam Sınıfı Müzikali", "Yedi Kocalı Hürmüz" gibi kabare ve müzikallerde yer aldı. Tiyatronun yanıda birçok televizyon programında skeçlerde ve dizilerde oyunculuk yaptı. Sinemada "Tosun Paşa", "Süt Kardeşler", "Şabanoğlu Şaban", "Hababan Sınıfı", "Neşeli Günler" gibi birçok klasikleşmiş Türk sineması örneklerinde oynadı.

1975 yılından beri 40'dan fazla filmde rol alan sanatçının en son rol aldığı sinema yapımı "Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu" adlı yapım oldu. Türk televizyon ve tiyatro tarihinin en önemli isimlerinden birisi olan Ayşen Gruda televizyon ekranlarında son olarak Bizim Hikaye adlı dizide rol alacaktır.

Bizim Hikaye 32. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin