Ufak Tefek Cinayetler'de final iddiası! Sevilen dizi gelecek sezon olmayacak mı?

Ufak Tefek Cinayetler final iddiaları yaygınlık kazanmaya başladı. Star Tv ekranlarının sevilen dizisi final mi yapacak, gelecek sezonda yayınlanmayacak mı? Ufak Tefek Cinayetler bitiyor mu sorularının cevapları haberimizde...

Nurşah
02 Mayıs 2018 - 14:52
Kültür Sanat

Star Tv ekranlarında salı akşamları izleyicilerle buluşan ve olumlu dönüşler alan Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ilgili şok bir iddia sosyal medyada dolaşmaya başladı! Başrollerinde Mert Fırat, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil'in yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler bitiyor mu

18-05/02/ufak-tefek-cinayetler-final-mi-olacak.jpg

Ufak Tefek Cinayetler final mi yapacak?

Sezon sonuna yaklaşılması dolayısıyla sevilen dizinin gelecek dönem de izleyicilerle olup olmayacağı merak edilmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde yapılan 2. sezon onayını aldı haberlerinin ardından şimdi de ilgiyle izlenen dizide şok bir iddia medya kulislerinde dolaşmaya başladı! 

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Ufak Tefek Cinayetler yeni sezonda ekranlarda olmayacak. Konusu gereği fazla uzatılmaya elverişli olmayan dizinin bu sezon sonunda yani haziran ayı ortalarında yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda ettirilmesi planlanıyor. Gerekçe olarak da şimdilerde güzel bir reyting başarısı elde eden dizinin ilerleyen sezonlarda konunun uzatılması ve cinayet bilmecesinin ilerlemesi halinde izlenme oranlarının düşebileceği gösteriliyor. Ay Yapım'ın dizinin yayın kanalı olan Star Tv ile anlaşmaya gitmeyeceği iddialar arasında!

Dizinin finali ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

-güncelleme

Ufak Tefek Cinayetler sezon finali yapacak!

Star ekranlarının sevilen dizisi 15 Mayıs 2018 tarihinde 29. bölüm ile ekranlara gelecek. Elimize ulaşan bilgilere göre Ufak Tefek Cinayetler 5 Haziran Salı günü yayınlanacak olan 32. bölümü ile sezon finali yaparak ekranlara kısa bir süreliğine veda edecek!

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm ön izleme videosu

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin