Aziz 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Aziz 22. Bölüm 1. Fragmanı yayına açıldı. Dilruba ile Adem'in olayı bir yana, artık beklenen meclis kararının alındığı da gözüküyor. Yeni bölümde neler var?

Aziz 22. Bölüm 1. Fragmanı paylaşıldı. Dizinin yeni bölümü için gelen fragmanda, merak edilen soruların da cevap bulduğunu gördük. Birincisi Adem’in durumunun ne olduğu. İkincisi ise Efnan’ın Pierre ile yaşadıklarını Aziz’in öğrenip öğrenmeyeceği.

İki soru için de yeni bölümde az çok bir cevap olduğunu görüyoruz. Özellikler Adem ile Dilruba arasında yaşananlar, yeni bölüme damga vuracak gibi.

Aziz 22. Bölüm 1. Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacaklar

Fragmana bakıldığı zaman, Dilruba’nın sanıldığı gibi Adem’e ateş etmediği görülüyor. Fakat Dilruba net olarak Adem’e artık onunla evli kalmak istemediğini ve onunla ayrıldığını söylüyor.

Adem bunu kabul etmese de Dilruba, kabul edip etmemesinin bir önemi olmadığını da dile getiriyor.

Adem ile Dilruba arasında yaşanacaklar bir tarafa, Aziz’in de artık önemli bir gerçeği öğrendiğini görüyoruz. Pierre, Efnan’ın resmini Aziz’e veriyor ve Aziz, Efnan’ın kendisine yalan söylediğini anlıyor.

Efnan’ın söylediklerine karşı ne yapacak orası ise belli değil. Aziz 22. Bölüm 1. Fragmanı içerisinde dikkat çeken bir diğer önemli olan ise artık meclisin kurulacağı kararının alınması.

Dizinin hikayesinde merakla beklenen Hatay’da meclisin kurulması kararının da sırası gelmiş gibi gözüküyor.

Burada Kenan ise muhtemelen görev almak için harekete geçiyor. Herkese bu görevi kendisine verirlerse, borçlarını sileceğini söylüyor. Aziz ise Kenan’ın bu yeni kararıyla beraber Kenan’a karşı bir mücadele içerisine girecek gibi duruyor.

Yeni bölümde daha nasıl sürprizlerle karşılaşırız bilemiyoruz ama görünen o ki heyecanlı bir bölüm daha ekranlara gelmiş olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin