Recep İvedik 7 için Bomba İddia Geldi

Recep İvedik 7 bambaşka bir platformda yayınlanacak. Son gelen bilgilere göre filmin dijital platformlardan birinde olduğunu göreceğiz. İşte detaylar.

Recep İvedik 7 için ilk duyuruyu doğrudan Şahan Gökbakar yapmıştı. Başarılı komedyen sosyal medya hesabı üzerinden yeni filmin senaryosunu yazmaya başladığını duyurmuştu. Ünlü ismin duyurusunun hemen arkasından ise yeni film için vizyon tarihi iddiaları gelmeye başladı.

Biz filmin ne zaman vizyona gireceğini merakla beklerken, yeni filmin farklı bir platformda yayınlanacağı konusunda iddialar ortaya çıktı. Hatta filmin nerede yayınlanacağı konusunda da detayların belli olduğu söyleniyor.

Recep İvedik 7, Disney Plus Platformunda mı Yayınlanacak?

Gelen bilgilere göre film, Disney Plus platformu için çekiliyor. Resmi bir açıklama da bekleyeceğiz ama Birsen Altuntaş’ın haberine de yansıyan konuya göre Şahan Gökbakar çoktan platformla anlaşmalarını yaptı deniyor.

Filmin ne zaman yayınlanacağı hala belli değil ama çekimler için de hazırlıkların başladığı ortaya çıktı. Çekimler için oyuncu seçmelerine geçildiği de söylenirken, çekimlerin toplamda 6 hafta kadar bir süre devam etmesinin planlandığı da belirtildi.

Bu kez nasıl bir hikayeyi konu edinecek bilmiyoruz ama şimdiden serinin hayranlarını meraklandıran haberler geliyor.

22-04/19/recep-ivedik-7-3.jpeg

Aslında bakarsanız burada Disney Plus detayı da çok önemli. Disney Plus’ın 14 Haziran tarihinde ülkemizde yayın hayatına başlaması bekleniyor. Açıkçası platform için konuşulan projelere baktığımız zaman, Netflix’i bile geride bırakacak cinsten yerli yapımların geleceğini anlıyoruz.

Birçok ünlü oyuncunun yer alacağı çok iddialı yerli yapımlar gündeme geliyor. Tüm bu yapımlar ne zaman yayınlanacak onu zamanla göreceğiz. Hem diziler hem de filmler için çok iddialı işler geldiği ise kesin. Recep İvedik 7 bu iddialı yapımlara güzel bir örnek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin