Atatürk Dizisine Bomba Bir İsim Daha Katılıyor

Disney Plus’ın en iddialı dizilerinden biri olması beklenen Atatürk dizisinin oyuncularından birisi daha ortaya çıktı. Dizide yer alacağı söylenen ünlü isim kim?

Disney Plus’ın tartışmasız en çok merak edilen projelerinden biri olarak öne çıkan Atatürk dizisine ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce dizide dünyaca ünlü oyunculardan biri olan Emma Watson’un yer alacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise dizide yer alacağı iddia edilen yeni bir isim daha ortaya çıktı.

Yeni isim de çok iddialı bir oyuncu. Zaten dizinin yıldızlar kadrosundan oluştuğunu söylesek yalan söylemiş olmayız.

Atatürk Dizisinde Songül Öden Sürprizi

Yeni bilgilere göre diziye katılan isimlerden bir diğeri de Songül Öden oldu. 03 Medya tarafından hazırlanan dizinde ünlü oyuncunun çok önemli bir rolde olacağı söyleniyor.

Şu ana kadar ortaya çıkan detaylara göre Songül Öden’i dizide Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı canlandırırken göreceğiz.

Ünlü oyuncu son dönemde birçok dizide de başrol olarak öne çıkmıştı. Yakın zamanda Netflix platformunda yayınlanan Uysallar dizisinde de başrol olarak ünlü oyuncuyu görmüştük.

Üstelik sadece dijital platformlarda değil, televizyon ekranlarında da ünlü ismi çok sık görüyoruz. Şu an yayınlanmaya devam eden Oğum dizisinde de Songül Öden’i başrol olarak izliyoruz.

22-04/19/ataturk-dizisi-songul-2.jpg

Başarılı ismi bu kez Atatürk dizisinde izleyeceğiz gibi duruyor. Songül Öden ile beraber Disney Plus’ın Atatürk dizisinin kadrosunun da bir hayli güçlendiğini söylemek lazım.

Aras Bulut İynemli, dünyaca ünlü oyunculardan biri olan Emma Watson derken dizinin kadrosu bir hayli zenginleşti.

Henüz dizinin yayın tarihi konusunda kesin bir gün yok. Sadece dizinin 2023 yılında yayınlanacağı konusunda bilgiler var. Ama hangi ay olacak ya da 1.sezonun tüm bölümleri bir anda mı yayınlanacak bilemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin