Survivor 2022 Takımlar Karışıyor! Acun Ilıcalı Açıkladı

Survivor 2022'de takımların karışacağı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı konseyde yeni takımlar için ne zaman açıklama yapılacağını da duyurdu. İşte detaylar.

Survivor 2022 takımlar karışacak mı karışmayacak mı sorusu geçen haftadan beridir gündem konusu. En son Acun Ilıcalı bu konuda bir açıklama yapmış ve takımların karışıp karışmayacağını seyircilere soracaklarını belirtmişti.

Gönüllüler takımının ardı ardına yarışları kaybetmesinden sonra ise bu kararı kesinleştirmiş oldu. Bugün düzenlenen konseyle beraber Acun Ilıcalı, merakla beklenen soruya yanıt verdi. Ünlü isim tarafından konseyde verilen bilgilere göre takımların karıştığını göreceğiz.

Survivor 2022 Takımlar Nasıl Karışacak? Yeni Takımlar Belli mi?

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaya göre takımlarda değişiklik için acil durum konseyi toplanacak.

Perşembe günü ekranlara gelecek olan yeni bölümde takımların karıştığını ve yeni takımların açıklandığını göreceğiz.

Fakat yeni takımların nasıl şekilleneceği konusunda bir bilgi yok. Daha önce bazı sızıntılar gelmişti ama yeni Survivor 2022 takımları için en ufak bir açıklama yapılmadı. Yani bu sızıntılar doğru değilmiş gibi gözüküyor.

Tabii ki takımların güç dengesine göre hazırlandığını göreceğiz. Artık kim kiminle eşleşecek belli değil. Bazı yarışmacıların birbirleriyle iyi anlaşamadığı ve kavgalı oldukları da biliniyor.

22-04/20/survivor-2022-takimlar.jpg

Mesela Barış ve Nisa aynı takımda olur mu ya da diğer anlaşamayan isimler aynı takımda yer alır mı şu an bilemiyoruz.

Bunun için Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümü bekleyeceğiz. Bugün kimin eleneceği de açıklanacak.

Muhtemelen elenecek olan isim de belli olduktan sonra takımlar için o zaman bir çalışma yapılır. Yeni takımlar paylaşıldığı zaman haberlerimize ekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin