Seni Bulacam Oğlum Netflix’te Yayınlandı! Konusu ve Oyuncuları

Seni Bulacam Oğlum Netflix’te yayınlandı. Beklenen komedi filmi için yaşanan sürpriz gelişmeden sonra, filmin konusu ve oyuncu kadrosuna yakından bakıyoruz.

Seni Bulacam Oğlum, pandemi nedeniyle vizyon tarihi geciken filmlerden biri oldu. Gökhan Yıkılkan imzalı film, gecikmeli de olsa 12 Kasım 2021 tarihinde vizyona girmişti. Özellikle Hep Yek serisinden Gökhan Yıkılkan’ın hayranı olan izleyicilerin merakla beklediği film için sürpriz bir haber de geldi. Öyle ki Seni Bulacam Oğlum Netflix’te yayınlandı.

Sürpriz bir şekilde platformda yayınlanan komedi filmini merak edenlerdenseniz, hadi gelin iddialı yapımın oyuncularından ve konusunda söz edelim.

Seni Bulacam Oğlum Konusu Ne?

Eğlenceli bir maceraya konuk olacağımız filmde, arkadaşından kazık yemiş ve parasının peşine düşmüş Ertan’ın hikayesini izleyeceğiz.

İskender ve Ertan, binbir zorlukla çalışarak para biriktirir. Bu arada İskender, biriktirdikleri paraya ek olarak tefecilerden de yüklü miktarda borç alır. Ertan bir sabah uyandığında İskender’in notunu görür ve macera başlar.

İskender tüm paraları alıp ortadan kaybolmuştur. Tefecilerden aldığı borçları da Ertan’ın üzerine yıkmıştır. Ertan ise tüm bu olanlardan sonra İskender’i bulmak için yola koyulur.

Tabii ki yolda başına gelmeyen kalmayacak. Eğlenceli ve macera dolu bir hikaye izleyeceğiz.

22-04/20/seni-bulacam-oglum-netflixte-2.jpg

Seni Bulacam Oğlum Oyuncuları Kimler?

Seni Bulacam Oğlum Netflix’te yayınlandığı gibi oyuncu kadrosu da merak edilmeye başlandı. Hemen bu eğlenceli komedi filminde yer alan oyuncuların da listesini paylaşalım.

  • Gökhan Yıkılkan
  • Ali Sürmeli
  • Gürkan Uygun
  • Bilal Çatalçekiç
  • Çetin Altay
  • Zihni Göktay
  • Ali Erkazan
  • Fulden Akyürek

Senaryosunu da Gökhan Yıkılkan ve Taha İkbal’ın kaleme aldığı filmin, Netflix’te epey bir ilgi çekeceğini düşünüyoruz. Zira Gökhan Yıkılkan’ı Hep Yek 4 filminde görememek, Hep Yek 4’ün epey bir eleştiri almasına neden olmuştu. Benzer bir komedi filminde Gökhan Yıkılkan’ı izlemek güzel olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin