Netflix'in interaktif animasyon dizisi Savaşçı Kitty ile tanışın!

Matt Layzell imzalı interaktif animasyon dizisi "Savaşçı Kitty (Battle Kitty)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

İnteraktif bir Netflix dizisi ile tanışmaya hazır mısınız?

Matt Layzell (Elma ve Soğan, Pinky Malinky) imzalı interaktif animasyon dizisi "Savaşçı Kitty (Battle Kitty)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

İzleyicilerin aksiyona yön verdiği bu benzersiz dizinin ilk sezonu 19 Nisan 2022 Salı tarihinden itibaren Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

Kitty ile Ork'un canavarlarla ve rakipleriyle dövüşürken Savaş Adası'nda ilerleyebilmek ve bu interaktif macerada şampiyon olabilmek için izleyicinin yardımına ihtiyaç duyduğu Savaşçı Kitty'nin 1. sezonu 9 bölümden oluşuyor.

SAVAŞÇI KITTY NASIL BİR DİZİ?

Dizinin konusuna biraz daha detaylı biçimde bakacak olursak;

Bu fütürist Orta Çağ dünyasında, savaşçılar şampiyon olmak için Savaş Adası'ndaki bütün canavarları bulup yenmek ve onların kıymetli anahtarlarını toplamak zorundalar. Kitty ile Ork'a gelecek olursak; onlar önemli bir göreve çıkmış iki yakın dost. Görevleri ise dostluk ve tatlılıkla şampiyon olmak!

Bu ikisi şampiyonluk yolunda ilerlerken karşılarına pek çok engel ve onlara hayır diyenler çıkıyor ama sonunda Antik Harabeler'de bir sürprizle karşılaşıyorlar.

22-04/20/savasci-kitty-izle.jpeg

SAVAŞÇI KITTY BÖLÜM REHBERİ

Savaşçı Kitty'nin, süreleri 22 ila 54 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Savaşçı Sahili" (29 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Savaşçı Parkı" (54 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Baharatlı Dondurma Dağı" (26 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Şans Ormanı" (27 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Neon Koyu" (44 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Asitli Kum Tepeleri" (24 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Hayaletli Orman" (26 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Gökyüzü Limanı" (44 dk.)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Antik Harabeler" (22 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; ilk canavarla yüzleşmeye hazır mısınız? Kitty ve Ork'un görevi Savaş Adası'nın kumlu kıyılarında başlıyor. Rakip savaşçı ZaZa Royale ise onları bekliyor!

22-04/20/savasci-kitty-poster.jpg

Netflix Animation, Choice Provisions, Higher Ground Productions & Laughing Wild ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcılığını Melissa Cobb ve Matt Layzell ikilisi üstleniyor. Battle Kitty tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Battle Kitty" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin