Aziz 5.Bölüm 1.Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Var?

Aziz 5.Bölüm 1.Fragmanı geldi. Yeni bölümde Aziz atölyeyi geliştirme çalışmalarına başlayacak gibi duruyor. Peki Aziz'i engellemeye çalışacaklar mı?

Aziz, Show TV’nin yeni sezonda en başarılı işlerinden biri oldu. Usta oyuncularla be dikkat çeken senaryosuyla kendisini gösteren dizi de en son 4.bölüm yayınlandı. 4.bölümde Aziz’in yeniden Antakya’da yükselmeye başlamasına şahit olduk. Büyük bir mücadele sonrasında halı atölyesini yeniden açmayı başaran Aziz, artık şehirde tekrar söz sahibi olmaya başlayacak gibi duruyor. Aziz 5.Bölüm 1.Fragmanı bu kıvılcımın yavaş yavaş alevleneceğini de göstermekte.

Aziz 5.Bölüm 1.Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Yeni bölümde artık atölyenin işlemeye başladığını göreceğiz. Fransızların şart koştuğu 50 altını bularak Mösyö Pierre teslim eden Aziz, artık çalışanlarıyla beraber halı atölyesini kalkındırmaya başlayacak.

Tabii ki fragmandan anladığımız bu çalışmayı engellemek ve işe taş koymak için hem Aziz’in amcası hem de Fransızlar elinden geleni yapacak. Çünkü anlaşılan burası sadece bir halı atölyesi olmayacak.

Aziz bir yandan bunlarla uğraşırken bir yandan ise Efnan’a karşı daha da yumuşamaya başlayacak. En son Efnan’ın atölyeyi açmak için verdiği çabayı gören Aziz, güzel bir hediye alarak Efnan’ın gönlünü kazanmıştı.

Ama fragmandan anladığımız Efnan’ın giderek kendini geliştirmeye başlayacağı. Dedik ya Aziz’in da ilgisi artmaya başlayacak. Aziz 5.Bölüm 1.Fragmanı bazı sahnelerde bunu net olarak gösteriyor.

Aziz’in Dilruba ile yeniden arasının düzelmesi ise artık zor gibi gözüküyor. Geçen bölümde Galip Payidar, Dilruba’nın annesine giderek yeniden düğün hazırlıklarının yapılmasını istemişti.

Fragmanda gördüğümüz ise Dilruba, Adem’e hala onla evlenmek isteyip istemediğini soruyor. Bu ikili bozulan nişan ve yaşanan olaylardan sonra yeniden evlenecek mi emin değiliz ama Dilruba için de işler değişmeye başlamış gibi desek yeridir.

Yeni bölüm ilk fragmanında görülen detaylar bunlar. Cuma gününe kadar diğer fragmanlar da gelecektir. Daha fazla bilgi ve görüntü ortaya çıktıkça, yeni bölüm için paylaşımlara devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin