Üç Kuruş 5.Bölüm 3.Ön İzlemesi Yayınlandı! Leyla Ne Yapacak?

Üç Kuruş 5.Bölüm 3.Ön İzlemesi yayınlandı. Dizinin yeni bölüm ön izlemesinde Leyla'nın Neriman karşısında gerçekleri dile getirdiğini görüyoruz. İşte olacaklar.

Üç Kuruş dizisinde yavaş yavaş aşklar yaşanmaya başladı. Tabii ki dizinin ilk bölümünden beridir merak ettiğimiz ikili, Leyla ile Efe olmuştu. Aslında ilk bölümden beridir Leyla ile Efe arasında bir şeyler olacağını anlamıştık. Nitekim çok beklemeye de gerek kalmadı. 4.bölümde ikili resmen birbirlerine aşık olduğunu gösterdi. Üç Kuruş 5.Bölüm 3.Ön İzlemesi de tam olarak bu ikili arasındaki olaya odaklanıyor desek yeridir.

Yeni bölüm ön izlemesinde Leyla’nın üzüntüsünü görmekteyiz. Yaşananlardan sonra Leyla, halasıyla karşı karşıya gelecek.

Üç Kuruş 5.Bölüm 3.Ön İzleme ve Yeni Bölümde Olacaklar

Üç Kuruş 5.Bölüm 3.Ön İzlemesinde Neriman ile Leyla arasındaki konuşmayı görüyoruz. Neriman, Leyla’nın Efe’ye aşık olduğunu bildiğini söylüyor. Leyla ilk etapta bunu inkar etse de sonrasında kendisini belli ediyor. Neriman ise bu durumda Leyla’nın canının çok yanacağını söylemekte.

Efe ile Leyla’nın ayrı dünyalardan olduklarını dile getiren Neriman, Efe’nin annesinin de bu duruma karşı olduğunu öğreniyor. Aslında Neriman’ın Leyla’yı korumaya çalıştığını da görüyoruz ama bunu başarabilecek mi bilemiyoruz.

Üç Kuruş 5.Bölüm 3.Ön İzlemesinde yer alan detaylar şu an için böyle. Yeni bölümde sadece Efe ile Leyla ile arasında neler yaşanacağını görmeyeceğiz. Diziyi takip edenler bilecektir ki Kartal ile Bahar arasında da formalite bir evlilik yapıldı.

Nezih’e karşı olarak harekete geçen ikilinin de yeni bölümde yeni adımlarını göreceğiz. Bir yanda katili bulma çabası bir yanda Leyla ile Efe’nin durumu bir yandan da Kartal ile Bahar’ın hamlesi. Üç Kuruş 5.Bölüm ile daha da hareketlenecek. Bundan sonra olaylar nasıl şekillenecek onu da zaman gösterecek.

Efe’nin Leyla’yı kazanmak için neler yapacağı ise asıl merak edilen konu diyebiliriz. Yeni bölümde bu konuda da gelişmeler bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin