Masumlar Apartmanı 49.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Beklentileri

Masumlar Apartmanı 49.Bölüm fragmanı yayına açıldı. Yeni bölüm fragmanında Ceylan ile Han arasında yaşanacakları gördük. Dizide olaylar değişmeye başladı.

Masumlar Apartmanı 49.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Dizide düşen temponun yeniden hareketlenmeye başladığını göreceğiz. Fragmandan çıkardığımızı sonda değil de başta söylemiş olalım. Peki yeni bölümde işler nasıl değişiyor?

Dizinin yeniden hareketlenmesi durumu nasıl ortaya çıkacak? Daha doğrusu neler yaşanacak? Gelin fragmanla beraber yaşanacak olaylara yakından bakalım.

Masumlar Apartmanı 49.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Yeni bölümde odaklanılacak olan kısım Ceylan ile Han arasındaki durum olacak gibi duruyor. Han, yaşadığı olaylardan sonra Ceylan’a karşı aşırı sertti ve duvar örmüştü. Önce Ceylan ile hiç görüşmez gibi bir beklenti vardı. Hele İnci olayından sonra yeniden Ceylan’a dönmez diye düşünülüyordu. Ama senaryo bu ya Han’ın duvarları yavaş yavaş kalkmaya başladı.

Yeni bölümde de Ceylan ile Han arasındaki ilişkiye odaklanılacak gibi duruyor. Ceylan, eve girdikten sonra Han’a biraz daha yakınlaşmaya başlıyor. Han ise yeniden çıldıracak gibi duruyor. En son evi dağıttığını ve Safiye’ye bir hayli kızdığını görüyoruz.

Evi neden dağıttığı ve Ceylan ile ilgili ne düşündüğünü yeni bölümde göreceğiz. Burada en çok dikkat çeken sahne ise Han’ın kömürlük sahnesi olacak. Han uzun bir süreden sonra yeniden kömürlüğe inecek ve burada yatacak.

Şaşırtıcı bir şekilde Ceylan’ın da onun yanında olduğunu göreceğiz. Muhtemelen Ceylan, Han’ı geri kazanmak için elinden geleni yapacak. Masumlar Apartmanı 49.Bölüm fragmanı, Safiye ile Naci arasındaki olaya da değinmiş. Naci, Safiye’ye artık zamanları olmadığını ve harekete geçmeleri gerektiğini söylüyor. Buradan da anladığımız Safiye ile Naci cephesinde de yeni gelişmeler yaşandığını göreceğiz.

Artık gerisi yeni bölüme kalıyor. Fragmanda sahneleri ve yaşanacakların özetlerini siz de görebilirsiniz. Yeni bir fragman geldiği zaman yine bilgi ekleriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin