Camdaki Kız 22.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Camdaki Kız 22.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla beraber bölümde neler olacağını da görmüş olduk. Peki beklentiler neler?

Camdaki Kız’da yeni bir gündem var. Muzo’nun kız arkadaşı rolünü oynayan karakter işi bir hayli değiştirdi. Cana ve Sedat arasında gidip gelirken bir anda yeni karakterle beraber senaryo da genişlemeye başladı. Camdaki Kız 22.Bölüm Fragmanı bu noktada önemli bir fragmandı.

Çünkü 21.bölüm de çok kritik bir noktada sona erdi. Muzo ve sevgilisi rolündeki kız, Hayri’ye yakalanmak üzereyken bölüm sona erdi. Peki, fragmanda neler var? Yeni bölümde olacaklar neler?

Camdaki Kız 22.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Göreceklerimiz

Yeni bölüm fragmanında, Muzo ve arkadaşının yakalanıp yakalanmayacağı net olarak anlaşılmıyor. Ama Sedat’ın kızı hatırladığını net olarak görüyoruz. Hatta Sedat, bir buluşma ayarlayacak gibi de duruyor. Camdaki Kız 22.Bölüm fragmanı bu gelişmeyi de net olarak bize göstermekte.

Yeni bölümde odaklanacağımız diğer bir nokta ise yine Nalan ve ailesi olacak. Adil’in Cana ile görüşmesi, Feride’yi ve Nalan’ı harekete geçirecek. Feride ne olup bittiğini anlamak için Nalan’ı Adil’in peşine takacak.

Nalan’ın bütün gün boyunca Adil’i izlemesini isteyecek. Fakat bu durumda yeni bir gelişmeye neden olacak. Çünkü Adil, ölen kızının mezarını ziyaret edecek. Ölen kızının mezarını ziyaret ederken, Nalan da bunu görecek.

Annesine durumu söyleyecek. Nalan ölen kişinin kim olduğunun peşine düşecek mi bilemiyoruz. Şu an gözüken Camdaki Kız 22.Bölüm Fragmanına göre artık Adil ve Feride’nin ölen kızının konusunun da dizide yer bulacağı. Ama ne şekilde işlenecek işte orasını tam olarak bilemiyoruz.

Onun için de biraz daha beklemek ve yeni bölümü izlemek lazım. Şimdilik yaşanacak gelişmeler böyle gözüküyor. Fragmanın ikinci partisi yayınlandığı zaman daha fazla bilgi alacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin