Aziz 9.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölüm Ne Zaman?

Aziz 9.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı açıklandığı gibi yeni bölümde neler olacağını da gördük. Aziz, öğrendikleri karşısında ne yapacak?

Aziz 9.Bölüm fragmanı, yılbaşı arasında yayınlandı. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı da kesin olarak ortaya çıkmış oldu. Ayrıca 9.bölümde neler göreceğimizi de öğrenmiş olduk.

Özellikle son bölümde Aziz’in her şeyi öğrenmesiyle beraber 9.bölüm daha da merak edilir olmuştu. Fragmanda Aziz’in bu öğrendikleri karşısında neler yapacağını da bir nevi ön izliyoruz diyebiliriz.

Aziz 9.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Beklentileri

Adem, Dilruba ve Maksude karar almış ve olanları Aziz’e anlatmıştı. Mektupta olanları öğrenmesinin ardından Aziz, resmen çılgına dönüyor. Amcasına olanların hesabını sormak için gittiğini görüyoruz.

Durum hakkında amcasıyla konuşan Aziz’in nasıl bir adım atacağını yeni bölümde göreceğiz. Ayrıca Aziz 9.Bölüm fragmanında önemli gelişmeler de gözüküyor.

Aziz’in atölyeye Mustafa Kemal’in fotoğrafını asması Fransızları rahatsız ediyor. Fransızlar fotoğrafın indirilmesini istese de Aziz karşı duruyor. Ayrıca şehirde Fransızlara olan tepkinin de artmaya başladığını görüyoruz.

Fransız Delegesi Mösyö Pierre’in de yavaş yavaş Aziz’in yapacaklarından korkmaya başladığını görüyoruz. Öyle ki delege bu konuyu Galip Bey ile görüşüyor ve fragmanda da ikilinin görüşmesini görüyoruz.

Aziz mücadelesini daha da arttırırken bir yandan da Efnan ile yakınlaşmaya başlayacak. Fragmanda gördüğümüz bir başka detay da bu oldu. Efnan’a kızmak yerine artık güzel sözler söylemeye başlayan Aziz, fragmanın son sahnesinde Efnan’a bir yüzük takıyor.

Açıkçası ikili arasındaki çekim nereye varacak bunu da yeni bölüm bize gösterecek. Tüm bunlar bir yana Aziz 9.Bölüm ne zaman yayınlanacak sorusu da gündemdeydi. Bu konuda da fragmanla beraber net bilgileri elde etmiş olduk.

Dizinin yeni bölümü 2 hafta sonra gelecek. Yılbaşı arası 2 hafta kadar sürecek ve yeni bölüm 14 Ocak 2022 tarihinde yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin