Survivor 2022 All Star Tanıtımları Yayınlandı! Ne Zaman Başlayacak?

Survivor 2022 All Star tanıtımı yayınlandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı için yapılan tanıtımlar sonrasında yayın tarihi konusunda da açıklamalar yapıldı. Survivor 2022 All Star ne zaman başlayacak?

Kısa süre önce Acun Ilıcalı, yeni sezon Survivor için kadroların açıklamasını yapmıştı. Survivor 2022 All Star ünlüler ve gönüllüler takımı için belli olan kadrolar konusunda biz de paylaşımlar yapmıştık. Kadroda kimler yer alacak netlik kazanmıştı. Şimdi ise yeni sezon için tanıtım fragmanları yayınlandı.

Ünlüler ve Gönüllüler takımı için ayrı ayrı yayınlanan tanıtım filmleriyle beraber yarışmacıları görme şansımız oldu. Zaten yarışmacılar netti ama böylece yarışma için söyledikleri iddialı sözler de ekrana gelmiş oldu.

Survivor 2022 All Star Ne Zaman Yayınlanacak?

Bu sene All Star konseptiyle ekranlara gelecek olan yapımın sürpriz isimlerle de gündeme geleceğini görüyoruz.

Daha önce şampiyon olan veya çok ses getirmiş olan yarışmacılardan kurulu kadrolar ne kadar ilgi çekecek göreceğiz.

Tanıtım filmleri bir yana Survivor 2022 All Star ne zaman yayınlanacak sorusuna da kesin olarak bir cevap verildiğini belirtmiş olalım.

Tanıtımlar sonrasında verilen bilgilere göre yarışma 15 Ocak tarihinde ekranlara gelecek. TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yarışmanın yeni sezon kurallarının neler olacağı ise bilinmiyor.

Her sezon kurallarda bazı değişiklikler ve güncellemeler oluyor ama bunu öğrenmek için yeni sezonun yayınlanmasını beklemek gerekiyor.

Her sezon kurallar konusunda açıklamaları ilk bölüm Acun Ilıcalı yapıyor. Bu sezon da aynı durum geçerli olacaktır.

15 Ocak tarihinde ekranlara gelecek olan yarışma için kurallar açıklandığı zaman yine detaylı olarak bilgi vereceğiz. Şu an paylaşacaklarımız bu kadar olsun ve sizi tanıtım filmiyle baş başa bırakalım.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin