Aras Bulut İynemli’nin Yeni Projesi için Detaylar Belli Oldu

Aras Bulut İynemli'nin yeni projesi konusunda detaylar netlik kazanmaya başladı. Projenin hangi platformda yayınlanacak konusunda son bilgiler ve yeni detaylar.

En son Çukur dizisiyle ekranlarda yer alan Aras Bulut İynemli, sonrasında ekranlardan bir süre uzak kaldı. Daha doğrusu ünlü ismin yeni sezonda şu an için ekranlarda olmadığını görüyoruz. Ama bunun nedeni de belli oldu. Öyle ki ünlü oyuncu çok iddialı bir projeyle dönmeye hazırlanıyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağı öğrenilen ünlü ismin yeni projesi için önemli detaylar gözüktü.

Projenin film şeklinde mi yoksa dizi şeklinde mi yayınlanacağı konusunda bilgiler bir yana, projenin hangi platformda yayınlanacağı konusunda da detaylar belli oldu.

Aras Bulut İynemli, Atatürk’ü Canlandıracak

Lanistar Medya’nın hazırladığı Atatürk’ü konu edinecek olan projenin ne zaman yayınlanacağı hala belli değil.

İlk etapta bir film olarak yayınlanması beklenen projenin son iddialara göre dizi olarak yayınlanacağı ortaya çıktı.

Mini bir dizi olarak yayınlanması beklenen yapımın, televizyonda değil de dijitalde yayınlanması bekleniyor.

Netflix, Exxen ya da BluTV değil, ülkemize yeni girecek olan bir platformda projenin yayını yapılacağı söyleniyor.

Yakın zamanda ülkemizde de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus platformunda yer alması beklenen projenin, toplamda 2 sezon olacağı da yine gelen bilgiler arasında.

21-12/31/aras-bulut-iynemli.jpg

2 sezonluk mini dizi şeklinde yayınlanacağı iddia edilen yapımın, her sezonunda da 6 bölüm olmasını bekliyoruz.

Aras Bulut İynemli dışında projede yer alacak diğer ünlü isimler konusunda da meraklı bir bekleyişimiz var. Henüz dizinin oyuncularının kimler olacağı netleşmediği gibi daha seçimlerin devam ettiği de söylentiler arasında.

Yaz aylarına doğru çekimlerinin başlaması beklenen projenin ne zaman yayınlanacağı ya da adının ne olacağı gibi detaylar belli olduğu zaman yine sizlerle paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin