Romantik komedi Keşke Benim Olsan 2 Netflix'te yayınlandı! Konusu, fragmanı

Romantik komedi "Keşke Benim Olsan"ın devam filmi "Keşke Benim Olsan 2 (Still Out of My League)" Netflix kütüphanesine eklendi. Filmin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu...

Romantik komedi "Keşke Benim Olsan"ın devam filmi Netflix'e geldi!

KEŞKE BENİM OLSAN 2 YAYINDA!

Ludovica Francesconi'nin yeniden tuhaf kız Marta rolüyle karşımızda olduğu "Keşke Benim Olsan 2 (Still Out of My League)" 10 Aralık 2021 Cuma tarihinde Netflix kütüphanesine eklendi.

Kitap uyarlaması bir film olan yapım 1 saat 53 dk. süreye sahip.

"KEŞKE BENİM OLSAN 2 "KONUSU

Peki, Keşke Benim Olsan 2'de izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Marta hayallerindeki erkekten ayrıldıktan sonra aşkı bir sanatçıda yeniden bulur. Ancak hayat, bu genç kadına ve arkadaşlarına sürprizler sunmaya devam eder.

Marta ve Arturo ayrılmışlardır. Marta şimdi Gabriele ile bir ilişki içindedir. Ancak saf kıskançlıktan dolayı büyük bir hata yapar.

Ve her şey ters gidiyor gibi görünürken beklenmedik bir haber gelir: Marta için uyumlu bir bağışçı vardır.

22-01/01/still-out-of-my-league-poster.jpeg

"STILL OUT OF MY LEAGUE" OYUNCULARI

Keşke Benim Olsan 2'de Ludovica Francesconi'ye Giancarlo Commare, Gaja Masciale, Jozef Gjura, Jenny De Nucci, Giuseppe Futia, Riccardo Niceforo gibi isimler eşlik ediyor.

Roberto Proia & Michela Straniero ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı, orijinal ismi "Ancora più bello" olan filmin yönetmen koltuğunda Claudio Norza oturuyor.

22-01/01/still-out-of-my-league-izle.jpeg

Eagle Pictures yapımı olan Still Out of My League'in müziklerinde ise Enrico Gabrielli'nin imzası bulunuyor.

"Ancora più bello" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin