Aziz Dizisinde Dilruba Ayrılacak mı?

Aziz dizisinde şok bir ayrılık haberi daha gündeme geldi. Dizinin başrol isimlerinden biri olan Damla Sönmez'in diziden ayrılacağı iddiası gündemde. Detaylar haberimizde.

Aziz dizisi bu hafta 22.bölümle ekranlara geldi. Dizide meclis kararının gündeme gelmesiyle beraber yeni bir dönem başladı. Fakat bir süredir devam eden Adem ile Dilruba arasındaki olaylar noktasında da yeni gelişmeler yaşandı. Bu gelişmelerle beraber şimdi de Aziz dizisinde Dilruba ayrılacak mı sorusu gündemde.

En son Adem ile birbirlerini öldürme noktasına kadar gelen Dilruba, çocuğunun düşmediğini öğrenmişti. Payidar ailesi bunu bilmese de Dilruba çocuğun yaşadığını öğrendi. Yaşanan gelişmelerden sonra şehirden ayrılma hazırlıkları yaptığını gördüğümüz Dilruba’nın bölümün sonlarına doğru Adem’in yanına geldiğini gördük.

Adem’e her şeye yeniden başlamayı teklif etmiş ve gemiyle şehirden ayrılmaları gerektiğini söylemişti.

Dilruba Ayrılacak mı? Ne Zaman?

Adem, Dilruba’nın her şeye yeniden başlama teklifini kabul etmişti. Dilruba ise bunun için bir şartı olduğunu dile getirmişti.

Dizide ikili arasında yaşanan gelişmeler dikkat çekerken, yeni bölümün hemen arkasından şok bir iddia gündeme geldi. İsabetli paylaşımlarıyla bildiğimiz Birsen Altuntaş, Dilruba karakterinin Aziz dizisinden ayrılacağını söyledi.

Neden ve nasıl ayrılacağı konusunda herhangi bir bilgi yok ama Damla Sönmez’in hayat verdiği karakterin hikayesinin sonlanacağı söyleniyor. Hatta bunun için çok fazla bölüm de yok.

22-04/23/dilruba-ayrilacak-mi.jpg

En son dizinin 22. bölümü yayınlandı. Karakterin diziden ayrılacağı bölüm ise 25.bölüm deniyor. Yani sadece 3 bölüm sonra karakterin diziden ayrılacağını görebiliriz. Dediğimiz gibi nasıl ve neden ayrılacağı konusunda şimdilik kesin bir bilgi yok.

Ayrılık için de henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bunlar için detayları bekleyeceğiz. Kısa süre önce karakterin annesini oynayan ismin de diziden ayrıldığını görmüştük. Böyle bakıldığı zaman aslında karar çok sürprizmiş gibi gelmiyor. Rolü bir yerde biten, diziden ayrılıyor. Başrol olsa da fark etmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin