Yakamoz S-245 Umut Kimdir? İkinci Kaptanın Gerçek Adı ne?

Yakamoz S-245 Umut komutan kimdir? Umut komutanı canlandıran ünlü oyuncu Ertan Saban kim? İşte diziye damga vuran başarılı oyuncu hakkında merak edilenler.

Yakamoz S-245, birbirinden iddialı oyunculuklara sahne olan bir dizi oldu. Dizide başrolde yer alan isimler tanıdık yüzler ve oyunculuk performansları da ilk sezondan çok sevildi. Bazı karakterler ise çok daha öne çıktı. Bunlardan birisi de ikinci kaptan Umut karakteri oldu. Peki Yakamoz S-245 Umut kimdir? İkinci kaptan olarak görev alan karakteri canlandıran oyuncunun gerek adı ne? Hadi diziye damga vuran karakterin detaylarına bakalım.

Yakamoz S-245 Umut Kimdir?

Diziyi izleyenler zaten bilecektir Umut karakteri, Yakamoz S-245 denizaltısında ikinci kaptan. Birinci kaptanın ölmesi sonrasında denizaltının komutasını alacak olan karakter, dizide sert kararlarıyla dikkat çekiyor.

Otoriter bir yapıda olan Umut komutan, yaptığı tercihlerle tepki çekiyor ve aslında bakarsanız dizinin sonlarına doğru da Arman ile karşı karşıya geldiğini görüyoruz.

Peki Umut komutanı canlandıran oyuncunun gerçek adı ne? Şimdi de Umut rolüne hayat veren başarılı oyuncudan söz edelim.

22-04/23/ertan-saban.jpg

Ertan Saban Kimdir? Oynadığı Roller Neler?

Üsküp doğumlu olan ünlü isim, 1978 yılında Makedonya’da dünyaya gelmiş. Eğitim hayatını ise Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan ünlü oyuncu, ilk kez 2003 yılında Türkiye’de bazı projelerde rol almaya başlamış. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Ebru Özkan Saban ile evli olan başarılı isim, sık sık ekranlarda da karşımıza çıkıyor.

Bu zamana kadar birçok dizide ve sinema filminde izlediğimiz Ertan Saban;

Limonata,
Aci Kiraz
Çiçero
Kurtlar Vadisi Pusu
Avlu gibi çok iddialı yapımlarda da boy gösterdi.

En son Yakamoz S-245 Umut komutan karakterinde izlediğimiz başarılı oyuncu, her zaman olduğu gibi iddialı bir performans ortaya koydu. Ünlü oyuncunun Umut karakterinde dizinin devam sezonlarında da rol almasını bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin