Disney+ Kaçış Dizisi Konusu, Oyuncuları ve İlk Görseller

Disney+ Kaçış dizisinin görselleri paylaşıldı. Dizinin görsellerinin yanında konusu ve başrol oyuncuları da ortaya çıktı. Peki Disney+ Kaçış dizisi ne zaman yayınlanacak?

Disney+ bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Birkaç zamandır platformun Türkiye’de nasıl yeni işler sunacağı konusunda bilgiler paylaşıyoruz. Fakat artık resmi paylaşımlar da gelmeye başladı. En son Disney+ Kaçış dizisinin görselleri paylaşıldı.

Dizinin konusu ve oyuncuları konusunda da detaylar ortaya çıktı. Yüksek kaliteli ilk görsellere bakacak olursak Disney+’ın ilk yerli dizisi bir hayli konuşulacak. Zaten oyuncu kadrosunun çok iddialı olduğu konusunda bilgiler geliyordu ama son paylaşımlar beklentileri biraz daha arttırdı.

Disney+ Kaçış Dizisi Konusu Ne?

Dizinin görsellerine ve oyuncularına geçmeden önce konusundan söze başlayalım. Dizi Orta Doğu’da geçecek. Bir araştırma ekibinin, araştırmaları için gizlice sınırı geçtiklerini göreceğiz. Araştırma ekibi sınırı geçtikten sonra radikal bir terör örgütünün eline düşecek.

Bir yandan yaşananları kayda almaya çalışan araştırma ekibi bir yandan ise hayatlarını kurtarmaya çalışacak. Heyecanlı ve gerilimi yüksek bir dizi olacağını göreceğimiz yapımda çok geniş oyuncu kadrosu var. Hemen oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden de söz edelim.

22-04/23/disney-kacis-dizisinin-gorselleri-2.jpg

22-04/23/disney-kacis-dizisinin-gorselleri-3.jpg

Disney+ Kaçış Dizisi Oyuncuları Kimler?

Dizinin yapımcılığını Same Film ve 03 Medya yapıyor. Oyuncu kadrosunda ise başta Engin Akyürek dikkat çekiyor. Ünlü isim yine Disney+ tarafından hazırlanan farklı bir projede de yer alacak deniyor ama bu konuda henüz resmi bilgiler gelmedi. Oyuncuları bir liste olarak paylaşmak istersek;

  • Engin Akyürek
  • İrem Helvacıoğlu
  • Levent Ülgen
  • Aziz Çapkurt
  • Aras Aydın
  • Onur Bay
  • Leyla Tanlar.

22-04/23/disney-kacis-dizisinin-gorselleri-4.jpg

22-04/23/disney-kacis-dizisinin-gorselleri-6.jpg

22-04/23/disney-kacis-dizisinin-gorselleri-7.jpg

Oyuncu kadrosundaki diğer isimler de belli olduğu zaman, bu isimlerle beraber listemizi bir kez daha güncelleriz. Şu an için Disney+ Kaçış dizisi yayın tarihi konusunda net bilgi verilmedi. Sadece çok yakında denildi.

14 Haziran itibariyle servisin yayın hayatına başladığını göreceğiz. Disney+ yayın hayatına başlar başlamaz Kaçış dizisi de yayınlanır mı bilemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin