Into The Night ile Yakamoz S-245 Birleşecek mi? Bağlantı Ne?

Into The Night ile Yakamoz S-245 birleşecek mi sorusu gündemde. İki dizinin birleşmesi söz konusu olacak mı? Bu konudaki ipuçları neyi gösteriyor?

Yakamoz S-245 dizisinin ilk sezonunun sonuna geldik. Dizi hakkında merak edilen çok bilgi var. Dizi devam edecek mi falan derken en çok sorulan soru da Into The Night ile Yakamoz S-245 birleşecek mi sorusu.

Zira iki dizi de aynı evrende geçiyor. Konulara baktığımız zaman iki dizinin de bağlantılı olduğunu görüyoruz. Peki diziler birleşecek mi? Detaylara geçelim.

Into The Night ile Yakamoz S-245 Birleşir mi?

Önce şöyle bir uyarı yapalım ki bundan sonra paylaşacağımız detaylar spoyler içeriyor. Dizileri izlememişseniz, birazdan okuyacaklarınız diziden bazı kesitleri bilmenizi sağlayacak. Spoylerlar olduğunu bilerek devam edin diyelim ve konumuza dönelim.

Into The Night ile Yakamoz S-245 arasındaki bağlantı zaten bulundukları evrenden geliyor. İki dizide de konu aynı. Güneş doğuyor ve doğduğu zaman temas ettiği canlıları öldürüyor.

Into The Night bu konuyu işleyen ilk dizi. Belçika yapımı dizinin 2.sezonu da yayınlanmıştı. Dizide bir yolcu uçağında güneşten kaçmaya çalışan insanları görüyorduk.

Yakamoz S-245 yapımında da aynı durum denizaltı için geçerli olmuştu. Burada da insanlar güneşten kaçmak için denizaltını kullanmıştı.

22-04/23/into-the-night-ile-yakamoz-s-245-birlesecek-mi-3.jpeg

İki dizinin belli noktalarda birleştiğini de gördük. En can alıcı sahne ise iki dizinin de final sahnesi.

Into The Night 2.sezonunun sonunda Ayaz’ın bir askeri tam vuracakken Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı Arman karakteriyle karşılaşmıştı. Ayaz, adamı karıştırınca bunun bedelini ödeyeceksin diyerek Arman’a ateş etmişti.

22-04/23/into-the-night-ile-yakamoz-s-245-birlesecek-mi-2.jpg

Yakamoz S-245 final sahnesi de tam olarak aynı sahne. İki grubunda tohumları aramak için Norveç’e geldiğini de düşünecek olursak, bir sonraki sezon için Into The Night ile Yakamoz S-245 birleşebilir.

Artık bunun için daha net resmi açıklamaları bekleyeceğiz. Hangi dizinin konuyu nasıl ele alacağını şu an bilmiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin