Baba 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Önemli Gelişmeler

Baba 11. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar için ipuçları ortaya çıktı. Emin'e söylediklerinden sonra Servet'in yapacakları neler olacak?

Baba 11. bölüm fragmanı paylaşıldı. Ön izlemeden gördüğümüz kadarıyla Emin’in Servet’in hareketleri sonrasında kendini sorgulamaya başlamıştı. Yeni bölüm için ilk fragmanda da aynı konu üzerinden başlangıç yapılmış.

Emin, Servet’in kendisine yaptıklarını Kadir’e dert yanıyor. Servet’in yaptıklarını duyunca Kadir ise çileden çıkıyor. Servet’in daha fazlası için adım atmaya hazırlandığını da görüyoruz. Kadir ise Servet’in yapacaklarını engellemek için yeni adımlar atacak gibi duruyor.

Baba 11. Bölüm Fragmanında Düğün Sürprizi

Yeni bölüm fragmanında İlhan ile Büşra cephesinden de gelişmeler yaşandığını görüyoruz. Bir kere Büşra, Ahmet ile mahkemeye çıkıyor. Muhtemelen bu bölümde Büşra ile Ahmet boşanmış olacak.

Asıl önemli olan nokta burası da değil. Asıl önemli olan kısım sonrasında Büşra’nın gelinlik giydiği bir sahne. Acaba Büşra ile İlhan evleniyor mu sorularını akla getiren sahnede, Büşra’nın gelinlikle babasının yanına gittiği gözüküyor.

Diğer taraftan İlhan da aileye ziyarete gitmiş durumda. Büşra’nın annesi ve abisi Kadir ile görüştüğünü görüyoruz. Artık ne söyledi anlaşılmıyor ama ikiliyle görüştüğü net olarak anlaşılıyor.

Bir yanda Büşra’nın durumu bir yanda Servet’in yaptıkları derken bir konunun geri planda kaldığını da görüyoruz. 10.bölümün sonunda süt fabrikasında patlama yaşanmıştı. Patlamaya kimlerin neden olduğunu gördük ama yeni bölüm fragmanında bu konuda da en ufak bir bilginin yer almadığı net olarak anlaşılıyor.

Yeni bölümde süt fabrikası konusunda da nasıl gelişmeler yaşanacağını merakla bekliyoruz. Şimdilik Baba 11. bölüm fragmanıyla bize sunulan kadarını görebiliyoruz. Fragmanı hemen yukarı ekliyor olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin