Netflix özel yapımı Oprah + Viola: Bir Netflix Özel Etkinliği'ni tanıyalım!

Viola Davis ile Oprah Winfrey'i bir araya getiren "Oprah + Viola: Bir Netflix Özel Etkinliği (Oprah + Viola: A Netflix Special Event)" yayına girdi. Detaylar içeriğimizde...

Netflix'in özel röportaj programı "Oprah + Viola: Bir Netflix Özel Etkinliği" yayında!

Oscar ödüllü oyuncu ve hayırsever Viola Davis ile Oprah Winfrey'i bir araya getiren "Oprah + Viola: Bir Netflix Özel Etkinliği (Oprah + Viola: A Netflix Special Event)" 22 Nisan 2022 Cuma tarihi itibarıyla yayına girdi.

Viola Davis'in, Oprah Winfrey ile derin sohbetinde yeni kitabını anlattığı yapımın süresi 48 dakika.

OPRAH + VIOLA: BİR NETFLIX ÖZEL ETKİNLİĞİ NASIL BİR YAPIM?

Bu özel etkinlikte oyuncu Viola Davis ile bir araya gelen Oprah Winfrey, Davis'in anı kitabı "Finding Me" hakkında bir röportaj gerçekleştiriyor.

Viola bu programda, akla hayale sığmayacak bir yoksulluk içinde, taciz ve her türlü acıya katlanarak geçirdiği çocukluğuna ilişkin anıları ilk kez paylaşıyor.

"Keşke geçmişim farklı olsaydı" düşüncesinden kurtulmanın kendisine huzur, bağışlayıcılık ve benlik bilinci kazandırdığını anlatıyor.

Hayatında sevdiği şeyleri nasıl ortaya çıkardığını anlatan Viola, günümüzün en meşhur ve yetenekli oyuncularından biri olmak için neleri göze aldığından da bahsediyor.

22-04/22/oprah-viola-a-netflix-special-event-foto.jpeg

Harpo Films'in yapımcısı olduğu programın baş yapımcıları Tara Montgomery ve Terry Wood. Ortak baş yapımcısı ise Brian Piotrowicz.

22-04/22/oprah-viola-a-netflix-special-event-posteri.jpeg

"Oprah + Viola: A Netflix Special Event" (Netflix) Klip:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin