Netflix dizisi Heartstopper 1. sezonuyla yayında! Kalp Çarpıntısı nasıl bir dizi?

İki arkadaşın dostlukla başlayıp aşka dönüşen öyküsü... LGBTQ+ temalı drama "Heartstopper (Kalp Çarpıntısı)" Netflix'te yayına girdi. Konusu, fragmanı, oyuncuları, bölümleri ve çekim bilgileri haberimizde...

Aşk şüpheyle, korku sevinçle, oğlan oğlanla buluşuyor...

HEARTSTOPPER 1. SEZON YAYINDA!

İki arkadaşın dostlukla başlayıp aşka dönüşen öyküsü... Gençlikteki arkadaşlıklara ve aşklara dair LGBTQ+ temalı keyifli drama "Heartstopper (Kalp Çarpıntısı)" Netflix'te yayına girdi.

Alice Oseman imzalı çizgi romandan uyarlanan yapımın 1. sezonu 22 Nisan 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

Sezon, 27 ila 33 dakikalık sürelere sahip 8 bölümden oluşuyor.

HEARTSTOPPER DİZİSİNİ TANIYALIM!

Yetişkinliğe geçiş temalı Heartstopper kısaca; okulda tanışan genç Charlie ve Nick'in, beklenmedik dostluklarının arkadaşlıktan fazlası olabileceğini keşfetmesini konu ediniyor.

Ortaokulda tanışan nazik Charlie ve ragbi düşkünü Nick beklenmedik biçimde dost olur ve kısa süre içinde kendilerini romantik bir ilişkinin içinde bulurlar.

Charlie, Nick ve arkadaşları, bu kendini keşfetme ve kabul etme serüveninde yol almaya çalışırken gerçek kişiliklerini tanımayı öğrenecek ve tüm bu süreçte birbirlerine destek olmayı da ihmal etmeyecektir.

22-04/22/heartstopper-foto.jpeg

Dizinin açılış bölümünde; gizli bir ilişkiye takılıp kalan utangaç Charlie'nin, okulun popüler ragbi yıldızı Nick'ten hoşlanmaya başlamasına ve arkadaşlarının karşı çıkmasına rağmen ragbi takımına katılmasına tanıklık ediyoruz.

Hayat, aşk ve aradaki her şey hakkındaki dizinin oyuncu kadrosunda Kit Connor (Nick Nelson), Joe Locke (Charlie Spring), William Gao (Tao Xu), Yasmin Finney (Elle Argent), Corinna Brown (Tara Jones), Kizzy Edgell (Darcy Olsson), Tobie Donovan (Isaac Henderson), Rhea Norwood (Imogen Heaney), Jenny Walser (Tori Spring), Sebastian Croft (Ben Hope), Cormac Hyde-Corrin (Harry Greene), Fisayo Akinade (Mr Ajayi), Chetna Pandya (Koç Singh), Olivia Colman (Sarah Nelson), Stephen Fry gibi isimler yer alıyor.

KALP ÇARPINTISI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

See-Saw Films yapımcılığındaki Heartstopper'n çekimleri Nisan-Haziran 2021 arasında Herne Bay, Kent, İngiltere'de gerçekleşti. Bölümlerin yönetmen koltuğu Euros Lyn'a emanet edildi.

22-04/22/heartstopper-netflix-poster.jpeg

İngiliz yazar Oseman'ın kitabı 'Kalp Çarpıntısı' ismiyle Türkiye'de satışa sunulmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu kararı ile Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre kitap "çocuklar için zararlı içeriklere sahip olduğu" gerekçesiyle muzır ve müstehcen ilan edilmişti.

"Heartstopper" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin