Survivor 2022 Yeni Takımlar Açıklandı! Tam Liste

Survivor 2022 yeni takımlar belli oldu. Önce kadınlar için yeni takımlar açıklandı ardından erkekler için yeni takımlar açıklandı. İşte Survivor 2022 yeni takımlar!

Survivor 2022 yeni takımlar nasıl olacak merak ediliyordu. Takımların karışacağının açıklanmasından beridir merak edilen konu sonunda cevap buldu. En son konseyde Acun Ilıcalı, bir açıklama yapmıştı ve kararın kesin olduğunu duyurmuştu. Bugün düzenlenen konseyle beraber de takımlar net olarak açıklandı.

Yeni takımların nasıl olduğu konusunda detaylara geçeceğiz ama önce şunu belirtelim ki halk oylamasında takımların değişmesi için %55’e %45’lik bir anket oylaması sonucu elde edildiğini belirtelim.

Survivor 2022 Yeni Takımlar! Kim Nerede Yer Alıyor?

Şunu belirtelim ki takımlar ilerleyen bölümlerde de karışabilir. Acun Ilıcalı bu konuda da bir açıklama yaptı. Takım değişikliklerinin ilerleyen süreçte yeniden gündeme gelebileceği ve duruma göre tekrar değişiklik yapılabileceğinin altı çizildi. O zaman artık takımlara geçelim.

Survivor 2022 Yeni Kırmızı Takım (Güncelleniyor)

Ayşe

Sude

Merve

Sema

Gökhan

Anıl

Adem 

Barış 

Batuhan

Survivor 2022 Yeni Mavi Takım (Güncelleniyor)

Nagihan

Seda

Evrim

Nisa

Perviz

Atakan

Hikmet

Berkan

Ogeday

22-04/21/survivor-2022-yeni-takimlar.jpg


Survivor 2022 için yeni takımlar bu şekilde. Başta söylediğimiz gibi yeni takımlar ilerleyen dönemlerde de değişebilir. Zaten konseyde bu konuda bilgi verildiğini söyledik.

Bu takımlarda kim daha önde olur onu yarışlarda göreceğiz. Yeni takımlarla ilk oyun yarın oynanmış olacak. Güç dengesini de böyle görmüş olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin