Snowfall dizisinin final sezonu belli oldu! FX'ten açıklama var!

FX'in uzun soluklu dizisi Snowfall'ın geleceğine dair önemli bir gelişme yaşandı! Dizi ne zaman bitecek sorusunun cevabı belli oldu!

FX'in eleştirmenlerce beğenilen dizisi "Snowfall" ile bir sezon daha!

SNOWFALL'A 6. VE FİNAL SEZONU ONAYI!

Los Angeles'taki crack kokain salgınının başlayıp yayılmasını konu edinen suç dramasının 6. sezon onayı aldığı duyuruldu. Bir de önemli nokta var!

Snowfall'ın 6. sezonu aynı zamanda final sezonu olacak. 05 Temmuz 2017 tarihinde yayın hayatına başlayan yapım 6. sezonuyla hikâyesini tamamlamış olacak.

Başarılı ve istikrarlı bir reyting grafiği sergileyen dizinin geride kalan beşinci sezonu aynı zamanda dizinin en çok izlenen sezonu olmayı başardı.

SNOWFALL 6. SEZON NE ZAMAN?

İlk üç sezonu Temmuz ayında başlayan Snowfall'ın son iki sezonu ise kış döneminde Şubat ayında başlamıştı. Final sezonunun başlangıç tarihi ilerleyen aylarda duyurulacak.

22-04/21/snowfall-6-sezon-onayi.jpeg

FX Başkanı Nick Grad final sezonu onayı hakkında yaptığı açıklamada "FX, efsanevi yazar/yönetmen John Singleton ve yaratıcı ekibin geri kalanıyla, 80'lerin başındaki crack salgınının patlamasıyla ilgili iddialı, güçlü bir drama vizyonunu sürdürmek için altı yıl önce ilk kez ortaklık kurdu. Bugün, Snowfall'ın beşinci sezonu beğeni ve izleyici kitlesinde yeni zirvelere ulaşırken, bu dizinin bir FX klasiği draması haline geldiğine şüphe yok. Dave Andron, Walter Mosley ve diğer yapımcıların Snowfall'ı planlıl bir finale ulaştırmasını sağlayacak altıncı sezon siparişini vermekten heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Snowfall yapımcı ve yıldızı Damson Idris ise onayla ilgili duygularını "Bu hikâyeyi FX dışında hiçbir yerde anlatmayı hayal edemezdim. Hepimizin yarattığı tarihle inanılmaz derecede gurur duyuyorum. Özellikle dizinin kültür üzerindeki etkisi. Çok nadiren bir TV dizisi altıncı sezona ulaşır ve 'Franklin Saint'e veda etmek yürek parçalayıcı olacaktır. Ama bu yolculukta kurduğum aile ve ilişkiler bir ömür boyu sürecek. John Singleton'ın gururla gülümsediğini biliyorum" şeklinde ifade etti.

22-04/21/snowfall-6-sezon-ne-zaman.jpeg

1980'lerin Los Angeles'ının çalkantılı atmosferinde yaşanan birbirinden renkli ve farklı hayatları anlatan, bir yandan da Amerika'da uyuşturucunun yayılma hikayesine ışık tutan dizinin oyuncu kadrosunda Damson Idris (Franklin Saint), Carter Hudson (Teddy McDonald), Amin Joseph (Jerome Saint), Sergio Peris-Mencheta (Gustavo "El Oso" Zapata), Marcus Henderson (Andrew Wright), Isaiah John (Leon Simmons), Michael Hyatt (Cissy Saint) ve Emily Rios (Lucia Villanueva) gibi isimler yer alıyor.

FX Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise John Singleton, Eric Amadio, showrunner Dave Andron, Thomas Schlamme, Michael London, Trevor Engelson, Leonard Chang, Walter Mosley ve Julie DeJoie'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin