He's Expecting dizisi sıra dışı konusuyla Netflix'te başladı! Nasıl bir dizi?

Öyküsü erkeklerin hamile kalıp doğum yaptığı bir dünyada geçen "He's Expecting" dizisi Netflix platformunda! Japon dizisinin konusu, fragmanı, oyuncuları, ekşi sözlük yorumları, bölüm ve çekim bilgileri...

"Hayat beklenmedik olaylar dizisidir..."

Öyküsü erkeklerin hamile kalıp doğum yaptığı bir dünyada geçen "He's Expecting" dizisi Netflix platformunda!

Eri Sakai'nin Kodansha tarafından yayımlanan "Kentaro Hiyama's First Pregnancy" adlı mangasından uyarlanan yapımın 1. sezon bölümleri 21 Nisan 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix'ten izlenebiliyor.

Sezon, her biri 26'şar dakikalık 8 bölümden oluşuyor.

HE'S EXPECTING NASIL BİR YAPIM?

Japonya yapımı He's Expecting kısaca; işinde başarılı ve her şeyi çözdüğünü düşünen bir reklamcının, hamile kalınca daha önce aklının ucundan bile geçmeyen toplumsal haksızlıklarla yüzleşmek zorunda kalmasını konu ediniyor.

Komik ve düşündürücü bir sosyal komedi olan yapımın özeti şu şekilde:

Kentaro Hiyama ismindeki elit reklamcı, aniden hamile olduğunu öğrenir. Eşi Aki Seto ise bir gün ebeveyn olabileceğini aklının ucundan bile geçirmemiştir. Bu beklenmedik olay, çifti hazırlıksız yakalar.

Hamile bir erkek olarak Kentaro iş yerinde ve toplumda yargılayıcı bakışlarla karşı karşıya kalır. Böylece Kentaro hamile kadınların yaşadığı zorlukları gözler önüne serer.

Modern hamilelik ve doğum ile ilişkili pek çok sorunla karşılaşan çift, gerçeklerle yüzleşip çocuk sahibi olup olmamaya karar vermek zorundadır.

22-04/21/hes-expecting-posteri.jpeg

HE'S EXPECTING KADROSUNU TANIYALIM

He's Expecting'in ana oyuncu kadrosu Takumi Saitoh (Kentaro Hiyama), Juri Ueno (Aki Seto), Mariko Tsutsui, Ryo Iwamatsu, Kazuya Takahashi, Shohei Uno, Maho Yamada, Lily Franky'den oluşuyor. Gaku Hosokawa, Kou Maehara, Yusaku Mori, Ai Yamamoto, Shima Ise, Yukiko Shinohara, Atsushi Hashimoto, Yuriko Ono, Mai Kiryu, Shigeru Saiki, Toshie Negishi ise yardımcı rollerde karşımıza çıkan isimler.

Dizinin yönetmen koltuğunu Yuko Hakoda ve Takeo Kikuchi ikilisi paylaşıyor. Reklam sektöründeki çalışmalarıyla bilinen sektörün yeni yönetmeni Hakoda, ilk filmi Blue Hour (2019) ile Şanghay Uluslararası Film Festivali'nde Asyalı Yeni Sima kategorisinde En İyi Yönetmen Ödülü'nü kazandı. Yetenekli yönetmen Kikuchi ise Dear Dear (2015) adlı ilk filminin ardından çalışmalarına devam ederek 9. TAMA Film Ödülleri'nde En İyi Yeni Yönetmen Ödülü'nü kazandı. Ayrıca 2017'de yayınlanan Hello Goodbye ve Bokyo adlı filmleriyle 2018 Osaka Sinema Festivali'nde Yeni Yönetmen Ödülü'ne uzandı.

22-04/21/hes-expecting-cast.jpeg

He's Expecting'in senaristleri Çıplak Yönetmen (2019) ve Çıplak Yönetmen 2'den (2021) tanıdığımız Yoshitatsu Yamada'nın yanı sıra Yukiko Sode (2021 yapımı Aristocrats) ve Chihiro Amano (2020 yapımı Mrs. Noisy).

DİZİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Netflix, TV Tokyo & AOI Promotion ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin çekimleri Japonya'nın başkenti Tokyo'da gerçekleştirildi.

"He's Expecting" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin