Yakamoz S-245 2. Sezon Ne Zaman Gelecek? Devam Edecek mi?

Yakamoz S-245 2. sezon ne zaman gelecek belli mi? Dizinin devam sezonu olacak mı? İşte yeni yayınlanan dizinin ikinci sezonuna ilişkin bazı detaylar.

Yakamoz S-245 2. sezon ne zaman gelecek sorusu dizi dünyasının yeni gündemi olmuş durumda. Diziyi aylarca bekledik ve dün yayınlanan bölümlerle beraber ilk sezonu tamamlamış olduk. Diziyi henüz izlemeyenler de izleyenler de yeni sezon olacak mı merak ediyor.

Biraz spoyler vermek zorunda kalacağız ama yeni sezon durumları için detaylara geçelim. Eğer diziyi henüz izlemediyseniz, yazıya devam etmeyin. Önce diziyi izleyin derim.

Yakamoz S-245 2. Sezon Ne Zaman Geliyor?

Önce 2. sezon gelecek mi sorusuna cevap vermek lazım. Yani dizi öyle bir yerde bitiyor ki ikinci sezon garanti gelecek desek yeridir. Hiçbir şey finale başlanmıyor. En son denizaltı tohumları almak için Norveç’e gitmişti.

Daha gitmeden her şeyin göründüğü gibi olmadığını konusunda bazı gerçekler ortaya çıkıyor. Norveç’e geldikleri zaman da zaten başka insanlar olduklarını da görüyorlar.

Tam burada dizinin ilk sezonunun final yaptığını görüyoruz. Yukarıda söylediğim gibi tam olarak her şey yarım kalmış durumda. Böyle bakınca kesinlikle devam sezonu gelecektir.

Peki dönelim ana soruya. Yakamoz S-245 2. sezon ne zaman gelecek sorusu. İkinci sezonun gelişi neredeyse net ama tarih konusunda hiç bilgi yok. Yakamoz S-245 ilk sezonun yayınlanması için bile epey uzun bir süre bekledik.

Dizinin çekimlerinin tamamlanmasının üzerinden çok zaman geçmişti. 1.sezonun yani ilk 7 bölümün yayınlanması epey bir sürdü. Yani anlayacağınız 2. sezon ne zaman gelecek bilmek çok mümkün değil. Yakınlarda da gelecek gibi gözükmüyor.

İkinci sezona ilişkin yeni bilgiler gelirse, yine sizlerle paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin