Azize dizisine yeni bir ünlü oyuncu dahil oldu!

Kanal D’nin çok iddialı dizisi çok yakında izleyicilerle buluşacak.

Taha Güven
10 Ekim 2019 - 10:14
Magazin

Başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in paylaştığı Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi Azize’nin kadrosuna genç ve yakışıklı oyuncu Efekan Can dahil oldu.

19-10/10/ekran-resmi-2019-10-10-102840.png

Süreç Film yapımcılığında Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in yer aldığı, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’ın kaleme aldığı Azize, yakında Kanal D’de izleyicileriyle olacak.

Efekan Can Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Efekan Can 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ekran severler tarafından tanınmıştır. Dizide Serhan’ın gençliğini canlandırmıştır. Bu dizi ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirdiği dizidir.

Oyunculuk dışında solist ve söz yazarı’dır. Ayrıca Profesyonel güreşçi olduğu belirtilen Efekan Can voleybol ve basketbol sporları ile de ilgilenmektedir.

Bilecik Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü mezunu oyuncu, Atölye Craft’ta Oyunculuk eğitimi almıştır. Diğer bir yandan İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitütüsü’nde Tedarik Zinciri ve Yönetimi üzerine Yüksek Lisans yapmaktadır.

Özel yetenekleri arasında, bağlama, gitar, piyano, bateri, boks ve fitness mevcuttur. Başarılı oyuncu’nun maalesef doğum yeri ve aslen nereli olduğu bilgilerine ulaşılamamıştır.

19-10/10/dpeg9gvxcaebv1s.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin