Kardeş Çocukları'nın Hayat'ı Afra Saraçoğlu'ndan diziye duygusal veda..

Ekranların sevilen dizisi izleyicisine veda ederken, sevilen oyuncu veda mesajıyla duygulandırdı.

Merve Mutlu
09 Ekim 2019 - 15:34
Magazin

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları, geçtiğimiz akşam yayınlanan 21. bölümü ile ekranlara veda etti. Hüzünlü ve karmaşık hikayesini mutlu sonla bitiren dizinin Hayat karakterine can veren Afra Saraçoğlu, diziye sosyal medya hesabından veda etti.

Afra Saraçoğlu'nun Kardeş Çocukları'na veda mesajı:

19-10/09/afraa.png

"Vedaları hiç sevmem. Uzun uzun konuşmayı da. Hayat'ın hikayesini daha dinlerken tüylerim diken diken olmuştu. Hayat'a can verirken psikolojisini nasıl kaldıracaktım? Ki kaldıramadığım yerler zaman zaman olmuştu. Daga sahneye girmeden psikolojik derinliği ağır olduğu için ağlamaktan laf geçemediğim de olmuştu. Hayat'ın umut dolu ve güçlü hikayesini az da olsa anlatabildiysem ne mutlu.. Bana bu keyfi tattıran ve canlandırmam için şans veren yapımcımız Faruk Turgut ve Faruk Teber'e ne kadar teşekkür etsem az. Güzel ruhlu, iyi kalpli tüm oyuncu arkadaşlarıma, ustalarıma, reji ekibimize ve hazırlık ekibimize herkese tek tek teşekkür ederim. Biz iyi bir ekibiz ve çok güzel bir iş çıkardık. "

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin