Stumptown 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Çizgi roman uyarlaması Stumptown dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Stumptown 1. sezon 3. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Greg Rucka imzalı aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan "Stumptown" geçtiğimiz hafta "Missed Connections" isimli bölümle ekranlardaydı.

STUMPTOWN 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cobie Smulders'in başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinin merkezinde eski bir ordu mensubu olup artık Portland-Oregon'da özel dedektiflik yapan Dex Parios bulunuyor. Bir zamanlar ordu bünyesinde istihbarat için deniz aşırı görev yapan Dex; Portland, Oregon'daki evine geri döndükten sonra karmaşık bir aşk hayatı, yükselen kumar borçları ve ilgilenmek zorunda olduğu erkek kardeşiyle yaşamını sürdürmektedir. Dex her şeye rağmen kendi sorunlarından çok diğer insanlarla ilgili karmaşık durumları çözmek için uğraş vermektedir.

Son bölümde; Dex, yakın zamanda tanıştığı ancak bir daha haber alamadığı bir kadını aramak için zengin bir adam tarafından işe alınır. Ancak görevin göründüğü kadar basit olmadığını çok geçmeden anlayacaktır. Bu arada Dex ve Grey'in tanışma anından itibaren geçmişi ortaya çıkar.

19-10/09/stumptown-1x03-foto3.jpg

STUMPTOWN 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; James Griffiths'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.99 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Açılış bölümüne göre izleyici sayısında düşüş yaşayan Stumptown ilk iki bölümü sonrasında vasat bir reyting grafiği ortaya koydu.

STUMPTOWN 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Zahir McGee'nin senaryosunu kaleme alıp; Dean White'ın (The 100, The Shield) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümü "Rip City Dicks" 09 Ekim 2019 Çarşamba akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde neler olacak?

19-10/09/stumptown-1x03-foto1.jpg

STUMPTOWN 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Dex, özel dedektifliğin ilk kuralını tecrübe ederek öğrenir...

Dex artık sertifikalı bir özel dedektif olma ümidiyle emektar özel dedektif Artie Banks'tan (Donal Logue) kendisine akıl hocalığı yapmasını ister.

Bu arada Hoffman, baktığı davada yeni delillerin ortaya çıkması sonrasında kurbanla bağlantısı olduğu gerekçesiyle Grey'den şüphelenmeye başlar.

Oyuncu kadrosu: Cobie Smulders (Dex Parios), Jake Johnson (Grey McConnell), Tantoo Cardinal (Sue Lynn Blackbird), Cole Sibus (Ansel Parios), Adrian Martinez (Tookie), Camryn Manheim (Cosgrove), Michael Ealy (Dedektif Miles Hoffman).

STUMPTOWN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-10/09/stumptown-1x03-foto2.jpg

19-10/09/stumptown-1x03-foto4-1570622200.jpg

19-10/09/stumptown-1x03-foto5.jpg

19-10/09/stumptown-1x03-foto6.jpg

19-10/09/stumptown-1x03-foto7.jpg

19-10/09/stumptown-1x03-foto8.jpg

"Stumptown" (ABC) 1. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin