Kardeş Çocukları final bölümünde neler oldu? Nasıl bitti?

Star TV'nin sevilen dizisi 21. bölümde ekranlara veda etti...

Merve Mutlu
09 Ekim 2019 - 14:33
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarının Gold Film imzalı sevilen dizisi Kardeş Çocukları, geçtiğimiz akşam yayınlanan 21. bölümü ile ekranlara veda etti. Dizinin final bölümü izleyicileri kâh ağlatırken kâh güldürdü.

Kardeş Çocukları final bölümünde neler oldu?

19-10/09/mran-ve-yildirim.jpg

Bambaşka hayatlar yaşayan iki kardeş; Ümran ve Umay'ın yolunun, yıllar sonra ilginç bir şekilde kesişmesi ve yıllar öncesinden kalan sırların yeniden ortaya çıkmasını konu alan dizinin 21. bölümünde; Yıldırım Saner'in Ümran'a ettiği evlilik teklifi herkesi şoke ederken, Saner'in annesini yıllar önce aldattığını bilen Hayat'ın tepkisi büyük oluyor. 

19-10/09/umay-kara.png

Savaş'ın hayata aşık olması ile işlerin iyice karıştığı hikayede, Ümran bu aşkın önünde büyük bir engel olmaya çalışıyor. Umay da bu yeni durumlara karşı çok tepkili. Saner'in yatağına uzanan ve Ümran'ı öyle karşılayan Umay, Saner'i hala sevdiğini belli ediyor ancak, Ümran'ın, "Hayat birgün Yıldırım'a baba diyecek, ama sana asla anne demeyecek. Onun annesi benim." sözleri ile sinirleniyor. 

19-10/09/hayat.png

Hayal ve Umay, büyük tartışmaların ve hesaplaşmaların ardından nihayet aralarını düzeltiyorlar. Kendisiyle konuşmak isteyen Yıldırım Saner'le tartışan ve öfkesini kusan Hayat, bir yandan Savaş'a olan hisleri yüzünden kendiyle diğer yandan da kendisine ihanet eden adamın evlilik teklif etmesine olanak sağlayan annesi Ümran'la çatıştı.

19-10/09/mran-kra.png

Dizinin final bölümünde: Ümran, kızı Hayat'a, yıllar önce Yıldırım Saner ile bir taşın üzerine kazıdıkları "Adı Hayat olsun" yazılı taşı gösterirken, Reşat da Umay'dan intikam almak için babalık testi sonucunu Saner'e göstererek kızı olduğunu açıklıyor..

19-10/09/hayal-ve-hayat-1570620017.png

1 yıl aranın ardından Hayat ve gerçek babası birbirlerine kavuşurken, Saner de gerçek aşkı Ümran'a kavuşuyor ve aile oluyorlar.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin