18 Kasım 2019 - 17:07
Yeni Bölüm

Başrollerinde intikam almak için Azize'ye dönüşen Melek karakteri ile Hande Erçel'in, Melek'in ailesini mahveden Alphanlar ailesinin en masumu Kartal karakteri ile de Buğra Gülsoy'un yer alacağı Azize dizisi bu akşam başlıyor. İlgi çeken dizi Azize nerede çekiliyor sorusu da izleyicilerin akıllarında dolaşmaya başladı bile.. 

Azize dizisinin tüm oyuncuları:

İntikam ve hesaba katılmayan aşkın muhteşem öyküsünü izleyeceğimiz Azize dizisi, Mustafa Yildiran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ufuk Şen Ceylan Bati, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Galip Erdal ve Taha Baran Özbek gibi isimleri de kadrosunda  buluşturuyor. 

Azize dizisi nerede çekiliyor?

Çekimleri İstanbul'da yapılan dizi için seçilen bölge Anadolu yakası oldu. Dizinin geçtiği konak ise Çekmeköy'de yer alıyor. Ayrıca Beyoğlu ve Haliç gibi bölgelerde de set kurulan dizinin daha sonra başka şehirlerde sete çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin