Azra Kohen Fi dizisi açıklamaları ile şaşırttı: "İzlerken kahroldum."

Çok satan kitap serisinin yazarı Azra Kohen Fi dizisi ile ilgili yaptığı açıklamalarla şaşırttı!

Nurşah
23 Temmuz 2019 - 13:44
Gündem

Azra Kohen'in çok satan kitap serisinden uyarlanarak izleyici karşısına çıkartılan Fi dizisi ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çekilen ve izleyici ile buluşturulan 2. sezonun ardından gözler yeni sezona çevrilmişken, çekimleri durdurulan dizi izleyenlerini üzmüştü. Çok satan kitapların yazarı Azra Kohen ise yaptığı açıklamalarla dikkat çekti...

19-07/23/fi-dizisi-hakkinda-aciklamalar-fi-dizisi.jpg

"Diziyi bitirmek de çok zordu ama bitirdim"

Oyuncu kadrosunda Mehmet Günsür, Serenay Sarıkaya, Ozan Güven gibi başarılı isimlerin yer aldığı Fi dizisi yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle takip edilmiş ve gündem haline gelmişti. Yayınlanan 2. sezonun ardından, dizi ile tüm bağlarını kopartan Azra Kohen sonrasında da kitap ile dizi senaryosunun uyuşmadığını öne sürerek yasal yollara başvurmuştu...

19-07/23/azra-kohen-fi-aciklama.jpg

Tüm bu gelişmelerin ardından Şalom dergisine verdiği röportajda Azra Kohen, Fi ile ilgili dikkat çekici açıklamalara imza attı:

Kendimi anlamı korumakla yükümlü hissediyorum. Fi dizisi ikinci sezonundan itibaren kitapla hiç benzerliği bulunmayacak şekilde karakterlerin alındığı bambaşka, yüzeysel bir hikâyeye, benim açımdan utanç verici hale dönüştü, ben de engelledim. İzlerken kahroldum. İkinci sezonu, dördüncü bölümden sonra izlemedim. Çok iyi bir kontratım vardı, çizgiyi bu kadar aşacaklarını düşünmemiştim. Yarattığım karakterlere sahip çıkıyorum. Diziyi bitirmek de çok zordu ama bitirdim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin