Ebru Şahin Yılın En İyi Kadın Oyuncusu seçildi!

Sevilen televizyon dizisi Hercai'nin dikkatleri üzerine çeken oyuncusu Ebru Şahin, başarısını aldığı ödülle taçlandırdı...

Nurşah
23 Temmuz 2019 - 12:20
Gündem

Hercai dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Ebru Şahin Yılın En İyi Kadın Oyuncusu seçildi! Lider Marka Ödülleri tarafından düzenlenen ödül törenine katılan sevilen isim, güzelliği ile göz kamaştırdı...

19-07/23/ebru-sahin-en-iyi-kadin-oyuncu.jpg

Ebru Şahin Yılın En İyi Kadın Oyuncusu seçildi!

Ebru Şahin, Lider Marka Ödülleri tarafından düzenlenen ödül töreninde Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile Yılın En İyi Kadın Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Ödülünü alan güzel oyuncu, siyah elbisesi ve yeni saç stili ile de beğeni topladı.

Ebru Şahin, bu töreni ve ödül aldığı anları sosyal medya hesabının hikaye bölümünden takipçileri ile paylaşarak şu sözleri ekledi:

19-07/23/ebru-sahin-odul.jpg

Kalbimizle yaptığımız işle takdir görmek. Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için size, bu ödülü almama vesile oldukları için de tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin