Cansu Dere Engin Altan Düzyatan ile oynaması için teklif aldı!

Başarılı oyuncunun adı bu kez de Kurşun dizisi için geçiyor.

Merve Mutlu
23 Temmuz 2019 - 11:46
Yeni Bölüm

Son olarak Şahsiyet adlı internet dizisinde rol alan ve her yapımda adı geçen Cansu Dere, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile yaptığı anlaşmayı iptal etti. Bu iptalin ardından da yeni dizi projelerinde adı geçmeye yeniden başladı. 

19-07/23/cansu-dere-1563871194.jpg

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde rol alacağı konuşulan ve Fox ekranları için Most Yapım tarafından hazırlanan Kurşun adlı dönem dizisi için Cansu Dere de teklif aldı. Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre Dere'nin aldığı teklif, gazeteci Leyla Devrim karakteri içindi. 

19-07/23/engin-altan-1563871200.jpg

Ilıcalı ile dizi anlaşmasını iptal eden Cansu Dere'nin, daha önce rol aldığı dizilerdeki karakterlerin benzeri rolleri reddederken, gelen tüm teklifleri de değerlendirdiği biliniyor. 

Hikayesini Kerem Deren'in kaleme alacağı dizide başarılı oyuncu Düzyatan, Savcı Orhan karakteri ile karşımıza çıkarak izleyicileri geçmiş dönem Türkiye'sine doğru yolculuğa çıkaracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin