Behzat Ç.'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı! Ankara Polisiyesi başlıyor!

BluTV'nin Behzat Ç. dizisinden yeni bölüm fragmanı geldi.

Merve Mutlu
23 Temmuz 2019 - 11:38
Kültür Sanat

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı ve Nejat İşler, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Canan Ergüder, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey ve Gülşah Çomoğlu gibi isimlerin de kadroda buluştuğu Behzat Ç.'nin yeni sezon fragmanı nihayet yayınlandı.

19-07/23/behzat-c-erdal.png

İnter Medya’nın yapımcılığında Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı, Serdar Akar’ın yönettiği Behzat Ç. 25 Temmuz'da başlıyor. Uzun bir aranın ardından izleyici ile buluşacak olan dizinin fragmanı da seyirciyi sevdindirdi. 

Behzat Ç.'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı

19-07/23/behzat-c.png

"Bir Ankara Polisiyesi" sloganı ile yola çıkan Behzat Ç. dizisinin çekimleri yine Ankara'da yapıldı. Yayınlanan fragmanda: Ankara'nın Atakule bölgesinde yapılan çekimlerle başlayan sahnede, Behzat Amir görülüyor. Özlenen simanın elleri cebinde yürüyerek başlaması ve Nejat İşler'in "Hatırlamıyorsun, eğer başkasının başına gelseydi kafasına sıkardı." sözleri dikkat çekiyor. 

Anlaşıldığı kadarıyla Behzat, 3 yıl önce yaşadığı önemli bir olayı hatırlamıyor ama büyük bir olay olduğu anlaşılıyor. Behzat'ın 3 yıl önce Nevşehir'e gittiğinde ne yaşadığı sezonun başlangıç sorusu olarak izleyici karşısına çıkacak.. 

Behzat Ç. yeni sezonu ile 25 Temmuz'da blutv'de!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin