Elimi Bırakma bir seneyi doldurdu! Alp Navruz'dan özel paylaşım!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma bir senelik ekran macerasını tamamladı... İşte detaylar...

Nurşah
23 Temmuz 2019 - 10:47
Gündem

TRT 1 ekranlarının dram yüklü konusu ile büyük bir ilgi gören dizisi Elimi Bırakma ekran yolculuğunda bir seneyi doldurdu. Elimi Bırakma'nın sevilen başrol oyuncusu Alp Navruz ise bir senesini dolduran dizisini unutmadı!

 

Elimi Bırakma dizisi bir yaşında!

İlk bölümü ile 22 Temmuz 2018 Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında izleyici karşısındaki yerini alan Elimi Bırakma dizisi başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ve etkileyici konusu ile beğeni kazandı. Yaz aylarında yayın hayatına başlayan dizi, gösterdiği başarı ile de ismini yeni sezona taşımayı başardı ve büyük bir ilgiyle takip edildi.

19-07/23/elimi-birakma-1-sene.jpg

İlgiyle takip edilen dizi, geçtiğimiz gün bir yılını doldurdu. Dizinin resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Sizlerle tanışalı tam 1 sene oldu. İlk bölümden itibaren bizleri yalnız bırakmayan izleyicilerimize sonsuz teşekkürler. Birlikte nice mutlu senelere" notu ile paylaşılan kutlama gönderisi ilgiyi üzerine çekti...

19-07/23/alp-navruz-elimi-birakma-1-yil-kutlama.jpg

Elimi Bırakma'nın başarılı oyuncusu Alp Navruz ise Instagram hesabının hikaye kısmında bir sene paylaşımı yaptı. Şu sıralar sezon arasında olan dizinin yeni bölümleri de büyük bir heyecanla bekleniyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin