Ottoman Rising'in Mara Hatun'u Tuba Büyüküstün dizi hakkında açıklamalar yaptı!

Netflix için hazırlanan Ottoman Rising projesinin başarılı isimlerinden Tuba Büyüküstün, projeyle ilgili konuştu.

Merve Mutlu
23 Temmuz 2019 - 09:13
Magazin

Kadrosunda Cem Yiğit Üzümoğlu, Tuba Büyüküstün, Damla Sönmez, Birkan Sokullu, Baki Davrak ve Erdal Yıldız gibi başarılı isimleri bir araya getiren Ottoman Rising projesinin geri sayımı başladı. 

19-07/23/ottoman-rising-dizisi.jpg

Senaryosunu Karga Seven Pictures'ın kurucu ortaklarından Emre Şahin’in, ortakları Kelly McPherson ve Elizabeth Lake ile birlikte yazdığı ve Netflix için çekilen Ottoman Rising'in çekimleri tamamlandı. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Mara Hatun’a hayat veren Tuba Büyüküstün, yer aldığı dizi projesi ve canlandırdığı karakter hakkında açıklama yaptı. 

"İlk defa bir karakterden etkilendim"

19-07/23/tuba-buyukustun.jpg

Osmanlı'nın yükselme devrini ve İstanbul'u fetheden Osmanlı padişahı Fatih Sultan Mehmet Han'ın fethini konu alan dizide Mara Hatun'u canlandıran Büyüküstün, "Uzun zaman sonra ilk defa bir karakterden etkilendim. Ayrılırken zorlandım, üzüldüm. Aynaya baktım ve 'Bu kadını son kez görüyorum' diyerek kostümleri çıkardım."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin