Blood & Treasure 1. sezon 11. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Macera-aksiyon-gizem öğelerini harmanlayan yaz dönemi dizisi Blood & Treasure'ın yeni bölümünde neler olacak? Blood & Treasure 1. sezon 11. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

CBS'in yaz dönemi dizisi "Blood & Treasure" geçtiğimiz hafta sezonun onuncu bölümü "The Wages of Vengeance" ile ekranlara geldi.

BLOOD & TREASURE 1. SEZON 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; parlak bir eski eser-antika eksperi ile kurnaz bir sanat hırsızının, saldırılarını çalıntı bir hazineden finanse eden acımasız bir teröristi yakalamak için bir takım oluşturması ekseninde şekillenen Blood & Treasure'ın son bölümünde; Farouk'u neredeyse yakalayacakları bir operasyonun ardından; Danny ve Lexi, tekrar kaybolmadan önce Farouk'u bir kez daha köşeye sıkıştırma ümidiyle yeraltı dünyasındaki ilişkilerinden faydalanmak için Hardwick'in yardımını kabul ederler. Bu arada Danny ve Lexi'nin manevralarından bıkmış durumdaki Gwen, ikiliye yardım ettiği gerekçesiyle Peder Chuck'ı göz altına alır. Farouk ile ilgili şok bir gelişme yaşanırken, Lexi hakkında gizlenen gerçek açığa çıkar.

19-07/23/blood-and-treasure-1x11-foto.jpg

BLOOD & TREASURE 1. SEZON 10. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Kevin Chesley, Bryan Shukoff ve Javier Grillo-Marxuach'ın senaryosunu kaleme alıp, Guy Norman Bee'nin yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 2.45 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Blood & Treasure geçtiğimiz haftalarda yayıncı kanal CBS'ten resmi 2. sezon onayını almıştı.

BLOOD & TREASURE 1. SEZON 11. BÖLÜM NE ZAMAN?

Blood & Treasure; Dana Farajani & Siavash Farahani'nin senaryosunu kaleme alıp, Guy Norman Bee'nin (Take Two, Arrow) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 11. bölümü "Return of the Queen" ile 23 Temmuz 2019 Salı akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/23/blood-and-treasure-1x11-foto3.jpg

BLOOD & TREASURE 1. SEZON 11. BÖLÜM KONUSU

Kleopatra lahitinin izini takip etmeye devam eden Danny ve Lexi'nin rotası bu kez Shaw'ın, bir kontağından kaçakçıların yıllar önce kayıplara karışan uçağının izini sürmesi için yardım talebinde bulunmasıyla Bermuda Şeytan Üçgeni'ne çevrilir.

Ayrıca, Gwen şüpheli bir para transferini araştırırken istenmeyen bir şekilde dikkatleri üzerine çeker.

Oyuncu Kadrosu: Matt Barr (Danny McNamara), Sofia Pernas (Lexi Vaziri), Michael James Shaw (Aiden Shaw), Katia Winter (Gwen Karlsson), James Callis (Simon Hardwick), Oded Fehr (Karim Farouk), Alicia Coppola (Dr. Anna Castillo), Mark Gagliardi (Peder Chuck).

"Blood & Treasure" (CBS) 1. sezon 11. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin