Özgün Karaman, başrolünde İsmail Demirci'nin rol alacağı Kuzey Yıldızı dizisinde!

Karadeniz'de çekilecek olan yeni sezon dizisi Kuzey Yıldızı'nın kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
22 Temmuz 2019 - 16:42
Yeni Bölüm

Yeni sezonda Show TV ekranlarında başlayacak olan ve Aslıhan Güner ile İsmail Demirci'yi başrolde buluşturan Kuzey Yıldızı dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Toygan Avanoğlu, Zeynep Kankonde , Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin gibi isimleri de kadrosuna dahil eden yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor. 

Özgün Karaman Kuzey Yıldızı'nda!

19-07/22/zgun-ka.jpg

Son olarak Darısı Başımıza dizisinde Cem karakterini canlandıran Özgün Karaman, Kuzey Yıldızı dizisinin yeni oyuncusu oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Karaman, dizide Ömer (Kuzey'in büyük kızı Feride'nin erkek arkadaşı) karakterini oynayacak

Kuzey Yıldızı'nın konusu ne?

 19-07/22/kuzey-yildizi.png

Ersoy Güler'in  hem senaristliğini hemde yönetmenliğini üstleneceği ve Temmuz sonunda çekimleri başlayacak olan dizide: eşinden ayrılan ve 3 kızıyla birlikte memleketi Ordu’ya geri dönmeye çalışan Kuzey’in renkli hikayesi anlatılacak. Kuzey ve Yıldız çocukluklarında bir birine aşık hatta nişanlanmış iki gençken Kuzey İstanbul’a üniversite okumaya gidince Yıldız’ı unutur ve orada aşık olduğu bir kadınla evlenir. Yıldız’ı terk eden Kuzey 20 yıl sonra eşi tarafından terk edilir ve beş parasız Ordu’ya geri dönmek zorunda kalır. Kuzey Ordu’ya döner ama artık memlekette bir ailesi yoktur; çünkü 20 yıl önce ailesi onu silmiştir.  Yıldız ise Kuzey’den yediği darbeden sonra uzun yıllar kendine gelememiş ve bir evlilik yapmamıştır. Şimdi Kuzey’in hiç bir şey yokmuş gibi geri dönmesine sinir olur ve tekrar Kuzey’i İstanbul’a göndermeye yemin eder. Kuzey gitmemeye, Yıldız affetmemeye, aileler de barışmamaya yeminlidir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin