Blood & Treasure 2. sezon olacak mı? CBS kararını verdi!

CBS'in yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı macera-gizem dizisi Blood & Treasure'ın geleceği belli oldu. Blood & Treasure kanalından resmi 2. sezon onayını aldı. Yeni sezon detayları...

CBS'in aksiyon-macera ve gizem öğelerini harmanlayan yaz dönemi dizisi "Blood & Treasure" kanaldan resmi 2. sezon onayını aldı!

BLOOD & TREASURE 2. SEZON DETAYLARI

10 bölümlük ilk sezonunun yedi bölümünü geride bırakan dizinin yeni sezon bölüm sayısı hakkında bilgi verilmedi. İkinci sezonun önümüzdeki yaz döneminde başlaması bekleniyor.

19-06/27/blood-treasure-2-sezon-onayini-aldi.jpg

"BLOOD & TREASURE" REYTİNGLERİ

21 Mayıs'ta "The Curse of Cleopatra: Part I" ve "The Curse of Cleopatra: Part II" olmak üzere çift bölümle ekran serüvenine başlayan dizi şu ana kadar sonradan izlemelerin de eklenmesiyle bölüm başına 5.71 milyon izleyici ortalamasıyla izlenme oranlarında bir numaralı yeni yaz dizisi konumunda bulunuyor.

18-49 yetişkin yaş kategorisinde ise 0.7 reyting ortalamasına sahip olan Blood & Treasure ayrıca 2018 yaz döneminin aynı saat dilimiyle kıyaslandığında CBS kanalı için %17'lik bir artış sağladı.

CBS Entertainment adına konuyla ilgili açıklama yapan Güncel Programlar Başkan Yardımcısı Amy Reisenbach "Blood & Treasure, hikayesi dünyanın dört bir tarafında geçen, komedi unsurları ile bezeli eğlenceli ve sürükleyici bir macera olarak yaz takvimimize harika bir katkı yaptı. İkinci sezon hikaye taslağını duyduk ve gelecek yıl Rusya'dan Güneydoğu Asya'ya tüm yeni maceraları görmeyi dört gözle bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

19-06/27/blood-treasure-izle.jpg

"BLOOD & TREASURE" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Limitless ekibinden Matthew Federman & Stephen Scaia (Charlie's Angels, Warehouse 13, Jericho) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Blood & Treasure'ın hikayesi; çalıntı sanat eserleri ve antikalar konusunda uzmanlaşmış eski bir FBI ajanı Danny McNamara (Matt Barr) ile kurnaz ve becerikli bir sanat hırsızı Lexi Vaziri'nin (Sofia Pernas) saldırılarını çalıntı bir hazineden finanse eden acımasız bir teröristi yakalamak için bir takım oluşturmaları ekseninde şekilleniyor. Hedeflerini avlayabilmek için dünya genelinde taramalar gerçekleştiren ekip, bir süre sonra kendilerini medeniyet beşiği için verilen 2000 yıllık bir savaşın merkezinde buluyor.

Michael James Shaw, Katia Winter, James Callis, Oded Fehr, Alicia Coppola ve Mark Gagliardi dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

CBS Television Studios ve Propagate Content ortak yapımcılığındaki Blood & Treasure'ın yürütücü yapımcı kadrosu Matthew Federman, Stephen Scaia, Taylor Elmore, Ben Silverman, Marc Webb, Mark Vlasic ve Howard T. Owens'tan oluşuyor.

Blood & Treasure, Salı akşamları CBS ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

"Blood & Treasure" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin